[]

eski sevgili mevzusu

merhaba arkadaşlar.
şöyle bi durum söz konusu. benim 18- 19 yaşlarında yaklaşık 18-19 ay süren ilk aşkım olan bi kızla ( ayşe olsun ) bi ilişkim oldu. şuan 24 yaşındayım fakat her zaman ayşenin yeri ben de ayrı.
ayşe benden sonra 3-4 sevgilisi oldu, çook uzaktan da olsa tanıdığım biriyle sevgili olmadan ilişkiye girdiler.bunlar benim açımdan ayşeyle ilgili hep kötü anılarım.
fakat ben ayrıldıktan yaklaşık 3 sene boyunca ne zaman içsem ona yazardım, konuşurduk fakat neyse ki bu huyum bitti. ben ayşeden sonra çok güzel bi okul kazandım allaha şükür oda orta bi üniversitenin normal bi bölümünü kazandı.
ben ailemden ayrıldım, ayşede ailemin bulunduğu bi şehirde.
biz ara ara salak saçma sebeplerden dolayı olsa bile konuşurduk ederdik. bu dönem ben okuluma gittiğimde ortak arkadaşlarımdan 2 sine ben tahayla tekrar olmak isterdim, onun yeri ayrı gibi birşeyler söylemiş. ben bunu 2 gün önce öğrendim.
aynı zamanda bu dönem içinde bi kaç kere konuşmuştuk. istanbula geldiğinde yaz bana görüşelim de demişti zaten.

daha sonra istanbula geldiğimde onun tanıdıgı bi arkadaşla snap attık ve oda gördü snabi. daha sonra 2 saat sonra ben buna yazdım işte napıyosun falan tarzı. ayşe de istanbula gelmişsin, bana haber verceğini pek zannetmiyordum, mutlu oldum, işte xxx günü müsait misin tarzı konuştu. benimde gerçekten o gün işim olduğu için olmaz ama yyy günü olur diye sözleştik.

şimdi ise buluşmaktan çok korkuyorum. onu real de yaklaşık 4 senedir görmüyorum ama ayda 1 kere fotograflarına bakan biriyim.
buluştuktan sonra ben yine köpek gibi aşık olmaktan korkuyorum.fakat aklımda o üstte anlattığım olaylar var. sizce napsam ?

bu durumda olup da buluşan oldu mu hiç ? muhabbet ne dönüyor genelde.

bi de kız gerçekten benim için zirve, diğer kızları kıyaslarken benim için referans noktası oluyor. eminim ki 10 yıl geçse de aklımda ayşe olacak :(

kafaaam çok karışık. dm falan da atabilirsiniz.

 
Seninle sevgili olmadığı süreçte ne yaptığı seni ilgilendirmez.
Ha o ilişkilerinden birini veya seni aldattı ise o zaman düşün. Ama bu durumda düşünülecek bir şey yok. Akışına bırak. Baktın bi ilişkiye başladığınız halde aklını kurcalıyor, olmuyorsa vazgeçersin. Ama şimdi bu sebeplerle vazgeçersen hep aklında kalacak.

  • bir nick var benden iceri  (30.01.17 02:40:19) 
3,5 yıl oldu biteli. normalde ben çok umursamaz, o peşimden koşardı. nedense ayrılınca kıymete bindi bende. sürekli özlemeleri gözlerin dolması, aşık aşık şarkı/türkü dinlemek, söylemek...

takıntı oldu aslında. ha bir de ilkti o benim için. kolay değildi benim öyle bir şeye girişmem. sevince tam seviyormuşum demek!

hayatım boyunca aklımda olacak, değerli olacak benim için ve hep seveceğim.

mantıklı mı? hayır!

ha, bugün "gel" dese koşar giderim. bir aldatma falan olmadı aramızda. bitti sadece.

git. buluş. onun da niyeti varsa boşver geçmişi. ama kafanda bir şey kalmadan konuş her şeyi açıkça. hayatın boyunca bunun pişmanlığı ve özlemi kalmasın içinde.

başarılar... mutluluklar...
  • runfor  (30.01.17 02:42:05) 
Baska birisi olmadigi icin seni istiyor. Gururun incinecek, sakin duygusallasip kendini kaptirma.


  • thewizardofearthsea  (30.01.17 02:43:03) 
kendine güven dostum, biraz güçlü ol, kafanda ne kadar büyütürsen o kadar zor olur senin için.


  • Apocalypse  (30.01.17 02:43:38) 
ortak arkadaşlarımızdan 2 kişiye sordum.
bi tanesi tekrar olur bal gibi de olur tarzı konuştu ( dönem içinde tahayla tekrardan olsa dediği kişi )

öbürü de ; olm bunca şeyini biliyorsun yapmamalısın tarzı konuştu.
kafam iyice karıştı.

diyelim ki oturduk buluştuk, muhabbet ne olur sizce
  • taha1907  (30.01.17 02:46:22) 
m.youtube.com
Arka planda bu çalarken okuyunca daha güzel oldu.

Hislerin çok saf ve temiz. Lakin ayşe bunların kıymetini bilir mi? Ona nasıl güveneceksin? Bunu hiç sorun etmemek mümkün. İrade var dersen bu tamam.

Terk edilme mi severek ayrılanlar hesabı mı ne anlamadım ama birini zirve olarak görüp sonra aynı zirveye ikinci defa tırmanmak.. vakit kaybı. İlk sevgililerin hastalıklı yönü bu. Don lastiği gibi uzatmaya meyilliler. Ara ara irtibat kurma, arkadaşlardan haber yollama, kulisler, kamuoyu yoklamaları.. Bu işin siyaseti evet, iğrenç.

Yapma, ya da yap. Biz kimiz ki?..
  • kargn  (30.01.17 03:06:35) 
Ceren bana buluşalım diyecek de ben düşüneceğım.? peh! Beni sevmediğini biliyorum ona rağmen giderim. Yaşım 24E. ha 35,40 olsam bilmiyorum fikirlerim değişir mi ama 7 yıldır fikrim bu.
Muhtemelen hala aşık değilsin belki saplantı olmuştur bilemiyorum şimdi.

  • cahs  (30.01.17 03:07:53) 
salla abi, o is yas


  • monkey  (30.01.17 03:33:46) 
başkasını hayatı konusunda tavsiye vermek tehlikeli. bu durum kişiden kişiye değişir çünkü. ancak ben birlikte olmazdım. bu arada şu dikkatimi çekti. iyi bir okulda ve bölümde okuyormuşsun. neresi bilmiyorum ama iyi para kazanma ihtimalin varsa mezuniyete yakın kapağı atma ihtimali yüksek. yıllarca başkalarıyla takılsın ama çalışkan zengin çocukla evlensin.


  • black mamba  (30.01.17 05:52:29) 
bunca şeyini biliyorsun. kaldıramamışsın yapma +1 boşver, dünyada çok sayıda kadın var, arkadaşınla yatmamış olanlarla ilgilen bence.


  • jangbogo  (30.01.17 08:08:58 ~ 08:09:29) 
Dostum açıkcası o iş yaş ve hayatında kritik bir dönemdesin. kariyerine odaklanman gereken yaşlarda böyle sakız olmuş birşeyin peşinden koşarken hayatını mahvedebilirsin. önüne baksan daha iyi olur.


  • it is a good day to die  (30.01.17 08:20:18) 
takıntı olarak kalmış sende. fark ettiğim kadarıyla birine takmak kadınlardan daha ileri seviyede erkeklerde. ben olsam bitmesi gerektiğinden bitmiş derdim uğraşmazdım. çok gençsin yeni insanlar tanımaya bak.


  • cabiday  (30.01.17 10:50:56) 
Bulus gitsin. Icinde patlayacagina gotunde patlasin.

Ama bence sunu dene: bulusmaya giderken bu is zaten olmazmis gibi, kizin sevmedigin ozelliklerini filan aklina getirerek kizi kafanda oturttugun tahttan indir. Rahatlat kendini. Secici senmissin gibi dusun, kiz seni hak ediyor mu diye kizi degerlendir. Hicbir insan evladi vazgecilmez degil.
  • grv  (30.01.17 19:59:00) 
düşündüm de, @grv artı bir.


  • runfor  (30.01.17 21:53:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.