[]

kombi arızası

Baymak fi 24 model kombinin gün içinde su akıttığını fark ettim ama çok umursamadım.

2-3 saat önce sıcak su gidince anladık ki basınç düşmüş. Neyse musluğu açıp suyu doldurduk (yine akıtmaya başladı), bu sefer de sigortasını açarken evin sigortasını arttırdı(gazı açmadık öncesinde).Şu anda evle kombinin sigortası bir arada açık durmuyor. Gece gece soğukta kaldık kısacası. Var mı öneriler?

Bir de bunu yarın tamir ettirsek ve tesisat bakım sorunu deseler bunu ev sahibi mi ödemeli yoksa kiracı olarak biz mi?

 
Sigortayı herhangi bir şey ile sıkıştırmayın demeye geldim ben. Sıcak su torbası çok işe yarar.


  • gozu acik sevisen yahudi  (30.01.17 01:29:38) 
umursamama öncesi banyo ve kaloriferin su sıcaklığında bir sorun yoksa muhtemelen sadece su vanasının değişmesi gerekiyordur, o da yaklaşık 50-100 TL tutar. Ben de yakın zamanda değiştirdim ancak bi kaç parça daha değiştiği için tam tutarı bilmiyorum.

Ben kiradan düştüm, bana göre olması gereken budur çünkü bi ev demirbaşı ve arıza yaptığında kiracıyı bağlamamalıdır. ama kiracının ödediği çok senaryo da duydum.
  • tempor  (30.01.17 01:50:04) 
Bir sorun yoktu gün içinde, akşam bakınca E10 basınç hatası nedeniyle gazı kestiğini anladık makinenin. Sonra elektrik olayı oldu. Olay tesisat sorunu desek, elektrik niye sorun çıkardı bir de onu anlamadık?!


  • filmlovepenguin  (30.01.17 02:00:31) 
bence bi an önce servisi aramalısınız. nasıl bi tesisat var bilmiyorum ancak sigorta kombinin altındaysa su sızması sebebiyle atmış olabilir. değilse, aletin içindeki elektrik akımına su gitmiş olabilir, nihayetinde sebep akan sudur muhtemelen.

yetkili servisi arayın mutlaka, zaten 50 tl alıyor hepsi, değişecek parça ücretinden düşüyorlar.
  • tempor  (30.01.17 02:21:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.