[]

Sarhoşken yaptığınız en aptalca şey neydi?

veya yapıldığına tanık olduğunuz en aptalca şey nedir?




 
İçeri boşalmak + Nereye boşldığını hatırlamamak + Kürtaj.


  • gozu acik sevisen yahudi  (30.01.17 01:09:38) 
Bankamatikle konusmak, " bana para versene lannn!!!)
Hicbir hesabim ve atm kartim olmayan bir bankamatik..

  • alttaraf  (30.01.17 01:11:04) 
bilgisayarın üzerine kusup 1000 liralık aleti çöp etmek. bunu da kimse bilmiyor sanırım, özellikle aileme falan su döktüğümü söylemiştim. 18 yaşındaydım, içki içtiğimi dahi bilmiyorlardı vs... yani "sarhoştum, kustum" desem belamı skecekleri gibi yeni bilgisayar da almazlardı. gerçi 4-5 ay bilgisayarsız gezdim zaten.

sarhoşken yaptığım en aptalca şey buydu sanırım. ilk kez jager almıştım. sonradan vuruyormuş, bilmiyordum. 4-5 şat çaktıktan sonra "bu ne amk hani sarhoş bile olmadım" deyip öküz gibi bütün şişeyi içmiştim. bunu yapan adam, ilk birasını bu olaydan 2-3 ay önce içmiş, iki biradan sonra kahkaha atmaya başlayan biri bu arada. sonra olanları tahmin edebilirsiniz. gerçi bi şey olmadı. evde yalnızdım, ev arkadaşım ailesinin yanındaydı. en son hatırladığım şey şu: "BENİ BIRAKIN LAAN" diye masaya vurup, melih gökçek'in adamlarına saldırıyodum. daha doğrusu, sarhoş halimle onlarla kavga ettiğimi sanıyodum evde bilgisayarın başında otururken. gezi dönemiydi, ondan böyle delirdim galiba. halbuki beylikdüzü'ndeyim amk gökçek ne alaka. sonrası karanlık. uyandığımda bilgisayar kusmuk içindeydi, tabii gece boyu harap olmuş makina, kurtarılacak bir tarafı kalmamış. hangi parçasını değiştireceksin onun.

çok sarhoş oldum ama normalde düzgün içerim, öyle kusmalı dağıtmalı tek bir vukuatım dahi yoktur. bi tek bu var işte. bunda da neyse ki evdeydim ve yalnızdım ama çok pahalı bir macera oldu.
  • der meister  (30.01.17 01:14:06 ~ 02:08:46) 
masquerade disko'nun merdivenlerinden tam 4 kere yuvarlanarak içeri girmek. kalkıp kalkıp tekrar düşmek ve merdivenlerde mal gibi yuvarlanmak.


  • tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin  (30.01.17 01:16:11 ~ 01:17:03) 
dünyanın bir ucunda, gecenin bir yarısı pasaportumu ve otel giriş kartımı barda düşürmek. montumu alırken tesadüfen yerde görüp almak.


  • orpheus  (30.01.17 01:18:21 ~ 01:24:02) 
bi metal konserinde herkes ayakta cosarken yere uzanip 10 dk kestirmek


  • mayeskuel  (30.01.17 01:18:59) 
genelde aptalca şeyler yapacak kadar sarhoş olmam tutarım kendimi ama en tuhafı dombra feat. mc ışılak(tayyeap version) söyleyerek sevişmekti sanırım. konu oraya nasıl geldi hiç bilmiyorum ama reğğğ-ceeeeep diye yatakta dört döndüğüm kısımları hatırlıyorum çok net; neyse ki gülmüştük.


  • baba jo  (30.01.17 01:21:03 ~ 01:21:37) 
alt komşunun balkondan dışarıya astığı(bir aparatla balkon demirine br şey takıyor onun dallarına da çamaşırları asıyordu) çamaşırlarına işemek.


  • condom kurşunu  (30.01.17 01:23:05) 
Sigara içmek:(
Yapıldığına tanık olduğum ise, yurt dışındayken yabancı bi kız arkadaşın çömelip sokak ortasına çişini yapmasıydı:(

  • peggy  (30.01.17 01:23:37) 
Arabanin ustune cikip dans etmistik 2 kisi.


  • stavro  (30.01.17 01:35:48) 
Aileme seks anilarimi anlatmak, daha rezili yoktu.


  • bruceandwayne  (30.01.17 01:41:15) 
-İzmirde okurken sokaktaki midyeci dayıdan kari istemek, ayak ustu pazarligini yapmak. Kasap bicagi ile kovalamis.

-2 kiz 2 erkekli Jolly joker de hayvani icilip dans edilen bi parti cikisi polislerle konusup, ikna ederek bizi ekip arabasiyla kizlardan birinin evine biraktirmak. Baya da muhabbet etmistik giderken.
  • bir3iki7  (30.01.17 02:09:28) 
@bruceandwayne
@limonlukola

sesli güldüm.

Benimkisi;

Gittiğim barda çalan grubun vokaline yakındaki ATM'den çekip çekip 700 lira bahşiş bırakmak.
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (30.01.17 03:20:17) 
ben hiç öyle sarhoşluk aşamasına gelmedim, otokontrolüm iyidir de.

üniversitede öğrenciyken okuldan arkadaşlarla bizim evde toplanmıştık. biri zum oldu, ramazan davulcusu geçiyodu sokakta, indi adamın davuluna iki vurdu tıngırdattı, diğer arkadaşlar ayıktık. adam da manyağa bulaşacağıma iki tıngırdatayım diye düşünmüş olmalı ki, bizim ve davulcunun kontrolünde iki vurdu davula,

tamam gel tebrik ederiz, çok güzel davul çaldın dedik, abi kusura bakma dedik, içeri soktuk arkadaşı tekrar.
  • wilhelmwasmuss  (30.01.17 03:26:08) 
Arkadaşın düğününde terör estirmek, her allahın kulunun karşısına geçip oynamak, neşemi engellemeye çalışan başka bi arkadaşla itişmek, pistten atılmak, sahile koşarken düşmek, belirsiz bir süre sonra ayılmak (kısmen), yardım etmeye çalışan insanların elinden kurtulup tek katlı bi binanın damına tırmanmak ve sabaha kadar dalgaların sesini dinleyerek uyumak. Sabah mosmor şişik bir kafayla uyanmak. Ertesi gün balayına giden çiftin allah belanı vermiş kafanı kırmışsın, seni affettik demesiyle barışmak, sevinmek.
Hayatımın en eğlenceli gecesiydi ve kendimden başkasına zararım dokunmadı şükür.

  • kargn  (30.01.17 04:14:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.