[]

kafe arıyorum (istanbul)

İstanbul'da şu semtlerde/ilçelerde olacak şekilde,
interneti çok kötü olmayan,
çalışanları seviyesiz tipler olmayan -mesela sevgilinle otururken "ne oturuyonuz lan böyle?!" demeyen, başımıza geldi de-
hatta müşterileri de böyle olmayan -gidip de ingiltere kraliçesi beklemiyoruz tabi, ama durup dururken de "ne bakıyon kardeşşş?" diye kavga çıkaran tipler olmasın,
nargilesi kaliteli olan, sigara da içilebilen (not: nargile şart değil)
çok pahalı olmayan -yani duvarında asılı bisiklet yüzünden bir ince belli dandik demli çayın 5 tl olmadığı-
saçma sapan, istenmediği halde ortaya gelen suyun, kuruyemişin parasını isteyen tiplerin işletmediği,
sevgiliyle rahatça oturup bilgisayardan dizi/film neyin izlenebilecek -zaten kulaklıkla dinliyoruz, kimseyi rahatsız etmiyoruz-


kafeler arıyorum.

bildiğimiz birkaç tane böyle yer var, ama sürekli aynı yerlere gitmekten sıkıldık, bir de erkek arkadaşımla uzak yerlerde oturuyoruz, daha ortalarda bir yerler olsa daha iyi olacak.

lokasyon olarak:
beşiktaş, karaköy, taksim, mecidiyeköy, gayrettepe, ortaköy, kadıköy (bunlar orta yerler) ikimizin evlerine yakın, maltepe, bağdat caddesi, bostancı, bakırköy, bahçelievler, incirli... olabilir.

gördüğünüz üzere metrobüs/metro hatlarına, vapura/deniz otobüsüne genelde yakın yerlerde arıyorum, güncel bilgi verebilirseniz sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler.

 
nargile içilen bir mekanın kaliteli olması mümkün değildir.
en basitinden nazım hikmet'e gidip oturun. mis gibi. kimse karışmaz isterseniz 10 saat oturun. (nargile yok) bahçesinde sigara da içiliyor, kocaman bahçesi var. yemek de var, alkol de çay da. bi nazım hikmet'in kendisi eksik.

edit. kadıköyün merkezinde tam.
  • mahone  (29.01.17 22:54:23 ~ 22:54:45) 
@mahone: yok yok, var böyle bir iki yer, ama tahmin edebileceğin gibi az :( ama dediğim gibi nargile şart değil zaten, nazım hikmet uygun geldi bana da şimdi, teşekkür ederim :)


  • pasp  (29.01.17 23:05:28) 
İncirli dilek pastane cafe. Çay 3.50 ama yanında kurabiye var. Gerçi sizin mekan starbucks gibi sanki.


  • sekerse tehlike  (30.01.17 00:05:06) 
Konuma çok uymuyor ama Eminönü'ndeki Coffeetopia çok şirin bir yerdi en son hatırladığım kadarıyla. Çalışanları güler yüzlü, seçenekleri bol falan. Tavsiye ederim.


  • tel tokasini duzelten samuray  (30.01.17 00:31:00) 
kadıköy feliçita diyorum ben de. herkes sizin gibi zaten orda. sevgili, nargile, laptop oturuyorlar.


  • jangbogo  (30.01.17 00:47:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.