[]

İstanbul anadolu yakası psikolog önerisi?

Merhaba,
İstanbul zor şehir malum, bir psikolog arayisimiz var :)
Var midir güvendiğiniz bildiginiz? Ya da en azından seçerken nasıl ilerlemeliyiz, ipuçlarınız?


 
Rahatsızlığın nedir, psikologları uzmanlık alanlarına göre araştır.


  • razvan rat  (29.01.17 21:58:28) 
Spesifik bir rahatsızlık tanımı yapamayız aslında, genel olarak güçsüz ve başarısız hissetme, yaşamda anlam bulamama vs gibi mutsuzluk tanımları. Depresyon hali olabilir, ya da bunun bir adi varsa ona göre araştıralım? Yetişkin terapisi gibi mi bakmalıyız gerçekten hiçbir fikrim yok bu konularda?


  • akıllımm  (29.01.17 22:04:52) 
ya açıkçası hakkaten zor bir iş psikolog seçmek.
özellikle avrupa yakasında seçenekler daha fazla.
tuba akyüz, ilkten çetin, serkan kahyaoğlu anadolu yakasında duyduğum isimler.
araştırırken lisans ve yüksek lisans eğitimlerine bakın. (lisans saçma bir üniversite olmASIN, yüksek lisans mümkünse klinik psikoloji olsun) bunlar dışında bir terapi eğitimine devam etmiş ve sertifikalandırmış mı ona bakabilirsiniz. tavsiye ediyorum işinize yarayabilir bu konuda. güven veren birini bulmak lazım. bu anlamda en az bir görüşme yapıp birlikte ilerleyip ilerleyemeceğinizi değerlendirebilirsiniz.
  • red g  (29.01.17 22:23:59) 
Serkan İslam var. Psikiyatrist. Onu araştırın. Bişeyler çıkar.


  • iddaaci  (29.01.17 22:46:45 ~ 22:54:55) 
@red g tavsiyeediyorum'dan habersizdim, yorumunuzu ikinci kez okuyunca fark ettim. Onun için ayrıca teşekkürler :D


  • akıllımm  (29.01.17 22:53:19) 
merhaba
lütfen sadece klinik yüksek lisansına bakmayın. daha önce araştırmadan yine tavsiye ediyorum.com'da çok methedilen birine gitmiştim. özel bir üniden klinik psikoloji masterı yapmıştı fakat ben beğenmedim.
ben inanılmaz realist bir insanım ve karşımdaki uzman o realite hissiyatını bana veremedi.
tavsiyeediyorum.com'da çok methedilen, çok yorum alan kişiler daha boş çıkıyor. bunu başka şeylerde de gördüm.
bilginize
anadolu yakası sorunua pek yanıtım yok açıkçası.
avrupa isterseniz özelden iletebilirim.
geçmiş olsun, umarım dilinize göre birini bulabilirsiniz.
  • ruh i tibbiye  (31.01.17 15:42:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.