[]

TVde lüzumsuz tipler

Bu yarışma programlarında vs. Erdi gibi Sadi gibi lüzumsuz insanları neden çıkarıyorlar? Sümüğümü atmam yani öyle leş tipler. Hiçbir özelliği olmayan, çirkin, ömründe spor veya takım çalışması yapmamış, rahasız edici müsvetteler.




 
'lüzumsuz tip'

türk halkının istediği bu. ne yazık ki halkımızın muhtevası da bu. daha bu gün arkadaşım türk youtube fenomenlerini gösterdi. kelimenin tam anlamıyla 'lüzumsuz' tipler milyonlarca izlenmiş. hadi tv'de biraz mecbursun izlemeye ama internette insanlar aratıp bulup izliyorlar.

şu açısı da var bu işin; belki de onlar lüzumlu biz lüzumsuzuz? bilemiyorum.
  • icim urperiyor  (29.01.17 21:37:40) 
cevap sorunun içinde. lüzumsuz oldukları için.

survivor izlerim. rdi denen adam götlü göbekli koşamayan bir adam. o adamın o yarışmadaki vasfı arıza çıkarmak. sürekli bir laf sokuyor havası var zaten. yani bu laf sokacak. biri de gaza gelip ne diyon lan sen diyecek, hop kavga, yani reyting. hele biri de çıkıp dövse oh günlerce konuşulur.

survivor dediğin yarışma sadece temiz bir şekilde kavgasız gürültüsüz, tartışmasız, saf koşturmaca, yarış kazanmaca olsa kim ne kadar izler ki?

entrika olacak, arkadan konuşmalar, kuyu kazmalar, gruplaşmalar, laf sokmalar, kavgalar gürültüler olacak.

seçilen tiplerin birçoğu zaten bu potansiyelde adamlar. olmayanlar da ilk haftalarda elenip gidiyor zaten.
  • kibritsuyu  (29.01.17 21:48:38 ~ 22:55:13) 
@j.r.r : acemi'nin cevabını sen söyleyince anladım teşekkür ederim. tersleniyor zannetmiştim tonlu okuyunca :)


  • sipsi  (29.01.17 22:13:34) 
halkımız kendinden birini medyada bulabilsin diye maalesef.

"aslında orada ben de olabilirim lan" umudu vermek için.
  • Fusha  (29.01.17 22:27:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.