[]

Yüzmek

İyi haftasonları
Henüz 20lerinde çalışan bir Adam olarak pek Denizle havuzla yüz göz olamadım gerek çevrem gerek de hevesim sebebi ile. Çok iyi yüzme bilmiyorum.
Ama düzenli yüzen insanlar bana çok cool ve sağlıklı geliyor, bu sene ben de bol bol yüzmek istiyorum. Birinden önce eğitim alıp sonra düzenli yüzmek istiyorum. Sizce Nasıl izleyeyim? Kimden öğreneyim ders alayım, nerede yüzeyim?


 
işinize ya da evinize en yakın, gidip gelmesi sizi en az zorlayacak havuzda eğitim alın. sonra aynı havuzda haftanın birkaç günü yüzün. tekniğiniz ve kondisyonunuz geliştikçe yüzebildiğiniz mesafeler de artacak.


  • filteria  (29.01.17 19:27:43 ~ 19:29:17) 
@sarilincasana teşekkr ederim :)
@filteria nedense böyle toplu bir eğitim istemiyorum, böyle bire bir istiyorum. Bunun sebebi muhtemelen psikolojik, öyle hizmetler var mı? :)

  • hicunutmam  (29.01.17 20:16:45) 
anlıyorum, gayet doğal bir durum.

bir havuzun içinde birçok hoca olur ve bu hocaların hemen hepsi özel ders de verirler. yani havuza gidip "ben bire bir ders almak istiyorum" derseniz o havuzda zaten bu hizmet veriliyor olacak.

yalnız şu mevsimde toplu eğitime sizden başka kimsenin katılmayıp, toplu eğitim ücreti ödeyerek hocadan (en azından ilk birkaç hafta) bire bir eğitim almanız bile mümkün olabilir.
  • filteria  (29.01.17 20:21:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.