[]

Grafik Tablet wacom

sevgili cizerler ve grafik tasarimcilar wacom'un hangi modelini onerirsiniz bana? Illustrator ustunde cizim yapiyorum ama daha ozgur olmak istiyorum bu yuzden grafik tablet almaya karar verdim. Belirttiginiz modelin acik adini linkini atarsaniz da mutlu olurum tesekkurler.




 
Ben is yerinde intuos PTK 640 kullaniyorum. Daha once calistigim ajanslarda en yaygin olarak kullanilan model de bu. Daha once PTK-840 da kullandim, bana biraz gereksiz buyuk geldi.PTK 640 bile tek ekranla calistigimda buyuk geliyor, biraz aliskanlik meselesi galiba.

Baska modelleri kullanmadigim icin yorum yapamiyorum.
  • perkele  (30.01.17 19:35:55) 
Ben profesyonel değilim tamamen hobi olarak çizim yapıyorum bu yüzden ucuz birşey gerekiyor :) teşekkür ediyorum


  • lithu  (31.01.17 06:21:15) 
abi çizim elde biter. al wacomun en ucuzunu yardır. urun.n11.com zorlarsan daha ucuzları da bulabilirsin. ama ben çizdiğim yere bakmadan çizemem diyorsan işler değişir.. ben kullanmadım bu arada ama yeteneğe inanıyorum. zaten wacom değil mi alayı kaliteli..


  • freetakilir  (31.01.17 06:41:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.