[]

facebook beni kapattı

efendiler,
facebook hesabım kapatılmış. gerekçe olarak aşağıdaki metin gösterilmiş.
-----
Kötü amaçlı bulunabilecek bazı eylemleri engellemek için Facebook siteye bazı sınırlar koyar. Hesabınız belirli bir özelliği sürekli ve yüksek hızda kullandığınız için kapatıldı. Ne yazık ki, güvenlik nedenleriyle, bu sınırlarlarla ilgili daha fazla detay veremeyeceğiz.
-----

şimdi böyle bi durumla karşılaşan var mıdır? biri beni şikayet mi etmiş? ben hiç hızlı bişey yapmadım facebookta. ne yaptım ki ben kapattılar. kapatma davası mı açtılar. demokratik mi anti demokratik mi ? yoksa bana sen gelme ulan, ayı mı demişler kibarca ?
zaten bende iptal etmek istiyordum ama bi yerden sonra dayanamayıp giriyordum. böylesi daha iyi oldu gibi. kapatılma nedenimi merak ettim

 
Koyduğun bir resimden, yaptığın bir şeyden vs. birisi seni şikayet etmiş olabilir. Bir suçun yoksa bile belki öyle güme gitmişsindir diye düşünüyorum. Benim de bir arkadaşımı uçurmuşlardı.


  • escritor  (28.12.09 00:42:38) 
çok sık ekleme talebi veya mesaj gönderiyor olabilirsiniz.
üzerine de biri sizi şikayet ettiyse hesabınız kapanabilir.

  • barko pasa  (28.12.09 00:42:58) 
mail attın facebook'a. mail adresini hatırlamıyorum fakat ben zamanında hesabım kapatıldığında atmıştım mail. açtılar sonra hesabımı.


  • cumingsoon  (28.12.09 00:56:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.