[]

gözleri gören bi insan nasıl şırdan sevebilir?

sb.




 
Hahaha ayın duyurusu seçtim bunu. Ne güldüm. Bir de erkekler bayıla bayıla yiyor ya, her yerde paylasıyolar bir de. Seversin filan tamam da gizli saklı ye bari abi. Hiç denemedim ama demek ki o kadar dehset bir şey ki yerken foto bile payasılıyor.


  • basubadelmevt  (28.01.17 22:42:13) 
kültürle ve farklı tatlara açık olmakla ilgisi olsa gerek.
aynı şekilde ıstakoz, ahtapot, kurbağa bacağı gibi şeylerin besin olarak kullanılması da geçerli bence. insan hayret ediyor tabii.

  • m e b  (28.01.17 22:43:02) 
İlk seferinde, ne olduğunu bilmeden arkadaş zoruyla önüne koyuluyor, denemek zorunda kalıyorsun.

Daha sonra tadına bayıldığın için ara sıra yiyorsun. Görünüş olarak benzediği şey ile bir alakası olmadığı bilindiği için büyütmek manasız.
  • long live rock n roll  (28.01.17 22:45:28) 
ohoooo o zaman muz, hıyar falan da yemeyek ?


  • faik abi  (28.01.17 22:58:37) 
burnu olan nasıl seviyor asıl ben onu anlamadım


  • cekilmis gayfe  (28.01.17 23:03:53) 
Yetişkin bir insan (bkz. sen) insanların zevklerinin farklı olmasının çok doğal olmasını nasıl bu kadar garipseyebiliyorsa o yüzden.


  • Adramelekhh  (28.01.17 23:05:31) 
gecen sene nisanda adana'da yedim. cesitli sosyal medya ortamlarinda da paylastim yedigimi. bu nisanda tekrar gitmeyi planliyorum, yine yicem.

basinin tadi eh iste ama sonunun tadi nefis. herkesin hayatinda en az bir kez yemesi lazim.
  • fakyoras  (28.01.17 23:09:56) 
"neymiş bu" dedim ve arattım.
aratmaz olaydım.

  • filteria  (28.01.17 23:28:54) 
şırdan üzerinden espri yapanların hem düşük iq'lu hem de gizli eşcinsel olduğunu düşünüyorum. tamam ilk gördüğünde "ahauhua bu ne la" dersin falan ama şırdan yemeyi mizah malzemesi haline getirmeye çalışmak ve cinsellikle ilişkilendirmek cidden inanılmaz leş bir davranış.

hayır tut ki affedersin yrrağa benziyor olsun. ulan beni konuşturmayın şimdi, her gün dünyada milyonlarca yrrak yenmiyor mu? bok değil ki bu, tenasül uzvu. millet her gün ağzına, burnuna almıyo mu bunu? o kadar "ekstrem" bi şey mi gördüğünüz? kızı erkeği, allah aşkına yetişkin olup da her gün öyle veya böyle yrrak görmeyen kaç kişi var? erkekler zaten kendilerinde olanı görüyor, kadınlar da adamdakini görüyor.

hayır dediğim gibi boka falan benzese "oha bu ne ya" dersin anlarım da pipi lan bu pipi, içselleştirin benimseyin hepimiz orusbu olalım demiyorum ama anlamıyorum yani neden "penisi çağrıştıran" şeylere böyle öcü muamelesi yapılıyor. PİPİ LA PİPİ HOOUUUV. hiç mi görmediniz?

"abi gördük de yemesek daha iyiydi..." derseniz, işte tam bu noktada gizli eşcinsel olduğunuzu düşünüyorum. YEMEK lan o. insan yemek yerken niye pipi düşünüp rahatsız olur ki, manyak mısınız?

bak tadını sevmezsin, görüntüsü iştahımı kaçırıyor dersin eyvallah bunlar çok normal. zevk ve estetik meselesidir. diğer türlüsü felaket.
  • der meister  (28.01.17 23:35:02) 
Seviyorum. Mahalle aralarında yapılanları daha çok seviyorum.
Mahalle arasında yediğim şırdandaki bok tadı ağzımdan 1 hafta gitmezken en lüks restoranda yediğim şırdanın bok tadı sadece 4-5 saat duruyor. O yüzden samimi esnaf foreva!

Not: Adanalıyım.
  • empty man  (29.01.17 02:03:28) 
Umutko Douglas adamsa selam çakmış.
Cevabıma gelecek olursam, hiç yemedim yiyen de görmedim ama ilk fırsatta yiycem notumu aldım.

  • kargn  (29.01.17 02:12:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.