[]

Havuz problemi. Nasıl yüzcem ben.

Havuza yazıldım. 2.ders. Daha önce hiç tecrübem olmadı. Yüzemiyorum arkadaş sudan korkuyorum kendimi bırakamıyorum suya doğru. Herkes rahat ol diyor ama bana göre o kadar kolar değil. Bana gaz mı verseniz?




 
Ayakların değmediği için korkuyorsan bir yere tutunup dikey olarak kendini dibe batırabilir ve ayaklarını havuz tabanına değdirebilirsin. Havuzun sınırlarını öğrenirsen korkun daha da azalır. Bu hareketi yaparken boğulma tabi. Ayakların tabana değdiği anda kendini yukarı ittirip balina gibi su yüzeyine sıçraman lazım. Suya yüz üstü uzanmaya çalış. Bir anda yüzmeye çalışma.


  • dissendium  (28.01.17 22:26:57 ~ 22:28:21) 
herkes suya kolay alışamaz. ikinci ders demişsiniz, ne olmasını bekliyordunuz ki?

kendinizi suyu seven, az buçuk suyun üzerinde kalabilen insanlarla karşılaştırmayın.

eğer çok ciddi bir su fobiniz yoksa (olsa yazardınız) eninde sonunda, ne olursa olsun
yüzeceksiniz, merak etmeyin.

suyun üzerinde kalıp kol atmayı ve nefes alma tekniğini çıkardıktan sonra gerisi gelecek. ben de sizin gibiydim, sonra iyi bir yüzücü oldum. vazgeçmeden derslere devam.
  • filteria  (28.01.17 22:27:12 ~ 22:29:18) 
Bir de 2.10 mu ne havuzun derinliği. Ayağım yere değse daha iyi olacaktı aslında.


  • six packsiz  (28.01.17 22:38:18) 
Ayağınız yere değerse hiçbir zaman yüzmeyi öğrenemezsiniz.
Bende ciddi bi fobi var, şimdi 1.60lık havuzlarda yüzebiliyorum çünkü ayağım yere rahat değiyor. Ama daha derin bir havuzda veya denizde asla yüzemem ki bu yüzmek değil zaten.
Hala su üstünde duramıyorum 10 yıldır zaman zaman ders aldığım halde.
  • bir nick var benden iceri  (28.01.17 22:40:18) 
yüzerken poponu yukarida tutmaya calis. yüzme bilen insanlar bunu bilincsiz yapiyor. bu tavsiyeyi verdigim birisi bu sekilde yüzme ögrendi.


  • kucukharfler  (28.01.17 23:06:18) 
2.10luk havuzda öğrenemezsin, çocuklara kolluk veriyolar, yaş itibariyle de vücutları çabuk adapte oluyorlar da öğreniyorlar. Fakat yetişkin ve daha önce suya değmemiş bi bünyeye 2.10 çok. Çünkü askıda kalıyorsun, yani batmıyosun çıkamıyosun. Derinliği az olan bi havuzda eğitim talep et. Yoksa da naparsın bilmiyorum, ben bıraktım çünkü.


  • mandalina kokusu  (28.01.17 23:09:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.