[]

amerika vizesi almak

new york'a video çekmek için gidiyorum. ama bir iş kapsamında değil, kişisel bir video projesi.
vizede bu konuda nasıl belgeler sunmam gerekiyor? inandırıcı olmak gerekiyor gibi şeyler okuyorum sürekli...
telefon sokmak falan da yasakmış, ben orada nasıl videocu olduğumu ispat edeceğim mesela?


 
ne iş yapıosun?


  • cekilmis gayfe  (28.01.17 21:43:47) 
video filan deme. turist de. orada ne kadar karmaşık hale getirirsen sıkıntı. disneylande filan gideceğim de. :)


  • klassno  (28.01.17 22:40:53) 
klassno +1

herhangi bir is mevzuu yoksa video mideo karistirma bence de. turistim de, gezip gormeye gidiyorum de, na bunlar ucak biletlerim bunlar da otel rezervasyonum de. tvde gordugum yerlerin gercegini merak ettim de. ogrenciysen okulum var donucem de, calisiyorsan isim gucum var donmem mecburi de (bunlari direkt soyleme tabi ama bunlari ima et yani :) ). zaten o randevu formunu doldurdugunda belirlemis olacaklar gidip gidemeyecegini, hic karistirma videoydu bilmemneydi.
  • in vino veritas  (28.01.17 22:47:28) 
kesinlikle turist gibi gidiyorum de +1
gözümün önünde çok kişi red yedi
ne kadar karışık olursa ne kadar çok belge olursa o işe girmek istemiyorlar.
  • basond  (29.01.17 09:22:57) 
öncelikle kendine bir turistin gideceği rotaları belişrle netten araştır. oraları - 2 yer olur 3 yer olur - ziyaret edeceğim de. turistim de yan,


  • illegalstar  (29.01.17 13:50:18) 
yazıldığı gibi kesinlikle turistim de. en kolay o şekilde alırsın vizeyi.


  • ada meltemi  (29.01.17 14:34:07) 
sevgili allaan kamili, çok sıkıcı cevapların altına biraz açayım diyorum neden turist olarak git dediğimi.

ben daha önce reddedildim amarigan konsoloslugu tarafından. hehe. niden? çünkü amarigalı müşterimizin yardıma ihtiyacı var ve gidip onu halledip döneceyim dedim. doğrucu davut olmak işe yaramadı. abiler oo sizin paranın kaynağı amariga ben seni alamam amarigaya dedi. şimdi senin bu kişisel procen olabilir ama orada amariganın ekmeğini yeyip para kazanacağını söylemiş olacaksın adama, ki bu da onların en çok nefret ettiği şeylerden biri. başgan bile ayşe tatilden dönsün diyor. o yüzden gidip de video procem var, vidyo çekip gelcem dersen bu sefer ne vidyosu, nerede yayınlayacaksın, para kazanacak mısın, vidyo çekeceğin yerlerden izin aldın mı, evraklarını göster, ot çok vs sorularla karşılaşaksın. her soruda senin stresin artacak, stresin arttıkça cevap verirken titreyeceksin. titredikçe de oo bu adam ya mülteci ya da terörik diyip vize vermeyecekler.

her şeyi geçtim, orada yüz kadar insanla aynı odanın içindesin ve o vizeci abiylerin söyledikleri her şeyi duyabilen yüz insan var. senin cevaplarını duyan, vizecinin söylediklerini duyan filan. orada onca adamın önünde reddeilmek düşüncesi bile insanı geriyor. o yüzden en temizi turistim gidip gelicem demek diyoruz her seferinde.

bir de vidyolarını izlemek isterim mikemmel vizyonuma vizyon katmak içün. gözlerinden öperim. sağlıcakla.
  • klassno  (29.01.17 17:23:09 ~ 17:24:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.