[]

Neden Samsung değil Iphone

Merhaba, benim de bir merakım var, aşağıdaki soruyu okuyunca sorayım dedim.

Ios android'e göre çok daha çetrefilli, daha bi uğraştıran, hem de zaten uygulamaları paralı olan bir sistem değil mi? Mesela telefona biley yüklemek istedik, illa bilgisayara bağlicaz telefonu ve itunes çalıştırcaz ki telefonun hafızasına müdahale edebilelim. Ama android'de öyle değil, tak çıkar mantığı işliyor, üstelik doğrudan telefona takılan usb'lerle de bilgisayara bağımlılık ortadan kalkmış durumda. Halbuki iphone için fazladan ne alsak özel ve paralı almak zorunda değil miyiz? Size zor gelmiyor mu?


 
Telefona bir şey yüklemek için ille itunes a bağlamak şart değil ki.


  • devilred  (28.01.17 19:41:58) 
@sesobjesi

Başka telefonlar da gördüm en rahatı samsung gibi. O yüzden öyle kullandım.
  • yaren  (28.01.17 19:56:32) 
Itunes olan bir bilgisayarim yok.bir ipad,bir iphone boyle gidiyor 6-7 senedir.usb yle birseyler tasimayali da uzun sure oldu cloud falan.bi de linux dover:)


  • duptıs  (28.01.17 20:00:57) 
Android'te de ios'ta da ücretli uygulamalar mevcut. Ücretsiz uygulama da. iOS ayrıca size her hafta bir ücretli uygulamayı beleşe veriyor.

iTunes olayına gelince eğer telefona müzik, fotoğraf atacaksanız iTunes''u kullanmanız gerekiyor. iTunes'u açıp şarkıları buraya kopyalayıp eş zamanlıyorsunuz. Bu kadar. Ama insanlar bunu çok zor görüyor. Android'te ise telefona bağlayıp telefonun hafızasını seçip bir klasöre kopyalıyorsunuz. Daha basit ama telefonun zarar görmesi daha rahat.

iPhone'a pc'den atılmış fotoları silmek eziyet. Tekrar iTunes'a bağlanıp silmeniz lazım. Bunun dışında gıcık ya da zor bir durumu yok. Emin olun. Ayrıca iPhone'daki fotoları pc'te atmak için iTunes kullanılmaz, teli pc'ye bağlayıp fotoları almanız yeterlidir.
  • cemallamec  (28.01.17 20:36:13) 
"Ios android'e göre çok daha çetrefilli, daha bi uğraştıran"

nasıl yani? belirli bir yaş üzerindeki kullanıcılar için ios çok uygundur kullanım kolaylığı açısından. burada bile anneme babama telefon/tablet alıcam ne alayım diyenlere kolay kullanımı açısından iphone/ipad öneriyorum ve tek öneren ben değilim.

ayrıca parasını verirsen ipad ve iphone'da çalışan usb bellekler var.
  • sutlu nescafe  (28.01.17 21:12:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.