[]

Duygusal destek istiyorum...

Kalbimde herhangi bir biyolojik sorun yok ama en ufak bir üzüntü veya endişede çarpıntım oluyor, bazen çok şiddetli olabiliyor, passiflora veya başka bişey içeyim de geçsin şeklinde bir içgüdü oluşuyor.

Sol yumurtalığım acıyor, yere basamıyorum, bastıkça acıyor.

Sol üst bacak ve sol diz ağrıyor. Dün ve önceki gün de sağ ayağıma basamamıştım hiçbir sebep/etken yokken.

Duyuruyu medikal kategorisinde açmadım çünkü muhtemelen aslında hiçbir şeyim yok. Can acısı duyuyroum, kalbimden vücuduma müthiş bir zehir yayılıyor gibi hissediyorum. Doktorum bana fayda etmedi bu sefer, 3 gün önce gittiğimde hiç de rahatlamadım, gevşemedim...

Doktora söyleyemedim çünkü 1 seans daha verecek param yok. Annem hasta dışarı çıktığımda alınıp trip atıyor konuşmuyor benimle. Evde yapılması gereken çok fazla iş var ve yapamıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Napıcam ben?

 
isa mesih'e iman et. acılarını o dindirir ;)


  • cekilmis gayfe  (28.01.17 18:34:48) 
Yürüyüşe başla. Ciddiyim,hepsi 1 haftada düzelecek.


  • basubadelmevt  (28.01.17 18:40:42) 
@cekilmis gayfe

İsa Mesih... iyi fikir. Teşekkürler.

@sesobjesi

Amk demeseydin iyiydi. Doktorum muhtemelen ilaç ekleyecek tedaviye.
  • yaren  (28.01.17 18:41:47) 
Çarpıntının biyolojik bir nedeni olmadığına kesinlikle inanmıyorum. Görüyorum bazen yorumlarında çarpıntım var yazdığını. Bu kadar sık olması normal değil. İki yıl önce benim de çarpıntım oluyordu, acile gittiğimde kardiyolog kapakçık yapımın biraz farklı olduğunu ve bunun çarpıntıya neden olduğunu söylemişti. Mutlaka doktora gitmişsindir ama bence birkaç kez daha iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Bazen kalpteki çarpıntıya neden olan bölgedeki dokuyu yakabiliyorlar. Bu işleme ablasyon deniliyor. Böyle bir operasyon geçirirsen çarpıntıların azalabilir. En azından yaşam kaliten yükselir. Duygusal olarak kendini mutlu edecek şeylerle ilgilen. Gazetedeki her haberi okuma. Her şeyden haberin olmasın. Duygusal değişiklikler de çarpıntıya neden olur. Çok dert etme.


  • dissendium  (28.01.17 19:00:15) 
@dissendium

Çok teşekkür ederim, sağ olasın. İnternete televizyona radyoya ve gazeteye mesafe koydum, özellikle haber anlamında pek görüşmüyorum kendileriyle. Fakat duygusal açıdan pek iyi değilim. Hem gönül işleri hem insani ilişkiler hem aile içi ilişkiler beni hemen çok geriyor. Doktoru bekliyorum bakalım.

Belki dediğin gibidir, kalpçiye de gideyim madem. Sağ ol.
  • yaren  (28.01.17 19:34:16) 
yaren eğer anksiyete tarzı bir rahatsızlıgın varsa malesef yapacak birsey yok, bunu tedavi etmek ıcın sihirli bir deynek daha bulunmadı.

sadece rahatlamanı oneririm, hayat kısa ve boş, olabildiğince rahat ol.

youtu.be
  • anonymice  (28.01.17 19:37:46) 
namaz kıl


  • füt  (28.01.17 20:22:57) 
@krem peynir

Çok teşekkürler, kalbime 4 kez bakıldı iyi doktorlar tarafından. Hiçbir şey çıkmadı. Psikiyatristim var zaten 11 yıllık, her şeyin tamamen psikolojik kaynaklı olduğunu, bu aralar çok kaygılı olduğumu söylüyor. Yeni bir ilaç ekledi tedaviye.

@füt

Çok haklısın ama ben daha odamı toplamaktan, çamaşır yıkamaktan, ayaklanıp iş yapmaktan acizim. Annem evde ciddi hastalık geçiriyor ve ben hareket edemiyorum... çok haklısın..
  • yaren  (28.01.17 20:48:55) 
oruç tut sıhhat bul


  • cekilmis gayfe  (28.01.17 21:13:09) 
çarpıntılar kafan boşken mi geliyor? kafanı meşgul edecek bir şeyle ilgilendiğinde tamamen normalsen panik atak tarzı bişey olabilir. doktorun da demiş zaten psikolojik kaynaklı diye. bence bu bilgiyi içselleştirdiğinde her şey daha kolay olacak. diğer ağrıların da muhtemelen psikolojiktir ama doktora git mutlaka baksınlar.

bir de bişey önericem sana. hazır havalar soğuk, kazağını dirseğine kadar sıyırıp dirseğinin ön kısmını bileklerinle beraber soğuk suyla temas ettirsene. işe yarayacağına eminim. bende yarıyor hep anksiyetem tuttuğunda

bu arada sen epey güzel bi' kadındın. niye böyle oldu yav? bişey olmasın güzel kadınlara. dinimiz amin
  • isimsiz uye  (29.01.17 09:36:29) 
fazla insan, fazla sanal ortam. fazla gevezelik fazla siyaset yorum bunlar insanı gerçekten çok yıpratıyor. her şeyden etkilenen hassas bir kişiliğiniz varsa bunlar gerçekten size büyük zarar veriyor. kendinize sakin küçük huzurlu bir dünya kurun. ibadet ve zikri şiddetle tavsiye ederim. başta ruhun bu saçmalıklarla dol olduğu için pek haz alamıyorsun ama uzun bir süre beynin hep Allah'la meşgul olunca çok tat alıyorsun. kitap konusunda seçici ol her bünye her kitabı kaldıramıyor. birde güzel insan senin için ne demek bilmiyorum ama ben benim için olanları az çok seçebiliyorum artık. ruhuna hitap eden dost hazine kadar değerli. öylesini bulunca ne antidepresan ne psikolog hiçbirine ihtiyaç kalmıyor emin ol.


  • for day to break  (29.01.17 11:27:07 ~ 11:28:19) 
@for day to break

Çok haklısın, sözlerin çok isabetli. Kendimi toparlamaya niyet etsem ve bi adım atıversem çok iyi olacak. Fakat sorunlardan biri çok insan değil yok insan şeklinde... sosyal çevre yok denecek kadar az. Ayrıca şehir merkezine 40 km uzaktayım, cidden sıkıntı. Annem 39 yıllık birliktelikten koptu ki zaten çok hassas insandır, onun travması da var. Benim kendi diğer dertlerim var... vatana millete üzülüyoruz, falan işte... ibadet ve zikir iyi gelecek. Ki zaten az önce keşfettim, "din"in anlamı yaşama üslubu olduğu kadar "inandığını uygulamak" da olabilir. Çünkü madem inanıyorsun inandığını uygula minvalinde yazılmış Kuran. Ve diğer kitaplar... Düşünmeye gelince varım da, uygulamada çok eksiğim. Belki gerekeni yaptıkça rahatlarım... çok teşekkür ederim.

@isimsiz uye

Hakkaten yaa ben epey güzel bi kadındım ben niye böyle oldu ki?? :)) her insanın kendini çok güzel bulması gerektiğini ifade edebilmek ve örnek olabilmek amacıyla söylediğim bir sözdü o. Kimine göre hakkaten çok güzel olduğum için yalan olduğunu sanmıyorum, fakat zevkler ve renkler tartışılmaz, herkesin güzelliği kendine :) dediğini yapayım. Doktora da gideyim soğuk suyla da buluşayım... tamamdır. Teşekkür ederim.
  • yaren  (29.01.17 13:09:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.