[]

Kızlar çıplak olduklarında güzel görünmüyorlar değil mi?

Bi süredir görüştüğüm kız Eskişehir'den Bursa'ya geldi. Çok güzel tatlı bir kız. Ona bakarken büyüleniyordum sanki. Dün otele gittik geceyi beraber geçirdik ama çıplakken o kadar güzel görünmüyorlar sanki. Mesela giyinirken iç çamaşırlarını giydi yine etkilendim. Way be kıza bak, yine çıkarsa yine hoşuma gitmicek sanki.

Demek istediğimi anlatamadım sanırım ama kızlar sanki iç çamaşırı ve elbiseli daha seksi güzel görünüyorlar sanki. Memenin az kısmı daha hoş görünürken hepsini görmek o kadar da güzel gelmiyor bana.

Birde duşa girip saçları yıkamama olayı var kızlarda. Kuruması kolay olmuyormuş. Pes artık.

Durun şimdi kendimi tam ifade edemedim eve gidince bu mesajı editlerim ama demek istediğim kızlar iç çamşırıyla daha güzel görünüyorlar, çıplak olunca o büyü bozuluyor sanki.

 
Bence de kıyafet ve iç çamaşırı ile daha çekici gözüküyoruz, o trilyonluk iç çamaşırı sektörü bunun için var.

Ayrıca saç yıkamayan kızlardan biri benim hele ki saç kurutma makinası olmayan bir yerde isem ve mevsim kışsa seviştikten sonra yıkamam evet, dışarı adım atar atmaz burnum akmaya başlar, akşamına da yatak döşek olurum.

Bir de sabah duş almışım, birkaç saat sonra sevişmişim, saçlarımı tekrar yıkamak için bir sebep göremiyorum saçlarımın dibi terden sırılsıklam olmadıysa? Eziyet resmen yarım saat saç kurutma makinesi ile oturmak.
  • kaymaktutmayansicaksut  (28.01.17 14:36:42) 
öncelikle milli olmuşsun hayırlı olsun.

iç çamaşırı kaliteli olunca evet gerçekten çok güzel oluyorlar ama çıplak da güzel bence. genel olarak güzel kızın her halini beğeniyorum ben.
  • catch the arrow  (28.01.17 14:37:45) 
çırılçıplaklıkta erotizm biraz ölüyor. yani yatak dışındaki çıplaklık.
harika bir sevişmeyi az önce bitirmiş, yan yana yatıyorsunuz. kalkıp o haliyle dangıl dungul lavaboya doğru yürüdü.

hoş olmadı değil mi?
  • filteria  (28.01.17 14:43:03 ~ 14:59:21) 
Full latex kaplama en iyisi filhakika. Libidoyu sıfırlamışken çıplaklık göze batabilir lakin. Hiç saç uzatmadıysan yıkamaya üşenmeyi anlamazsın mamafih.


  • kargn  (28.01.17 14:52:43) 
O dedigin gorunmeyenin daha cekici olmasi. Buyu kayboluyor.


  • baldur2  (28.01.17 15:07:51) 
iç çamaşırının organların kusurlarını kapattığı gerçeği var, adriana limayı çıplak görsen aynısını düşünmezsin muhtemelen.

bunun haricinde estetikten öte erotizm kaynaklı olarak "daha seksi gelme" durumu var, yukarıda açıklanmış zaten.
  • baba jo  (28.01.17 15:10:36) 
duyuru sahibine katılıyorum.

sütyenli meme ile sütyensiz meme çok farklı şeyler. no offense.
  • carabelli  (28.01.17 15:11:59) 
Memesi sütyensiz de aynı güzellikte olan bir Emily Ratajkowski var galiba.


  • la rana  (28.01.17 15:25:23) 
doğru ama yazılan sebeplere katılmıyorum. kadında her şeyi beğeniyorum

elde edilen bir şey değersizleşir
  • isimsiz uye  (28.01.17 17:39:15) 
evet


  • shotgunwoman  (28.01.17 21:59:47) 
kaymak + 1

İç çamaşırının da yeri ayrı gerçekten. Bir nedeni de nedeni heyecanlandırıcı olması ve girş niteliği taşıması, doğrudan konuya atlamaması olabilir. Hepsinin yeri ayrı.

Banyo konusuna girince, spordan sonra yıkıyorum ama saç kurutmak tek başına yaklaşık 40 dakikamı alıyor. Kolum ağrıyor ve saçı yatıştırana kadar canım çıkıyor. Banyo demek kafadan bir saat demek. Saçım kalın telli, gür. Hele ki otelin ıslık gibi üfleyen saçma saç kurutma makinalarıyla kuruyana kadar, yaz sıcağı değilse farenjit kesin, zatürre plase. Bir de her gün yokarsam kuruyup kepekleniyor, günaşırı yıkamam gerekiyor. Doktor "Mümkünse ara ara uzun tut, yağlansın, kendine gelsin" bile dedi. Sabahına yıkadıysam sadece seviştim diye saç yıkamam eğer kardiyodan çıkmış derecesinde değilse, zaten o ancak saç dibini besleyecek ve derimi kurutmayacak kadar yağı ancak üretebilmiştir.
  • aychovsky  (07.06.17 22:43:13 ~ 22:43:40) 
Çünkü "o kadar"daki kadar güzel bir kadın vücudu yok. Gösterilenlere baka baka manyak olduk ve "o kadar"a ulaşabilmek için süsleniyoruz. Erkekler de aynı şekilde soyununca "o kadar" da iyi görünmüyorlar. Kadınlarda daha fazla estetik yan olduğundan bu görüşü daha çok destekliyor yaptıkları sahtekarlıklar. Lafın kısası kadınlar ve erkekler zaten hiçbir zaman "o kadar" değillerdi.


  • podrostok  (07.06.17 23:11:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.