[]

Akupunkturla alerji tedavisi olanlar?

Kardeşimde ev tozu akarı vb gibi birçok şeye alerji var. Gün içerisinde ve gece uyurken bile sürekli hapşırma nöbetlerine giriyor. Akupunkturla tedavi konusunda bilgisi olan, klinik önerecek olan varsa yardımcı olur mu acaba?




 
iğneyle tedavisi olmuyor mu akapunktur neymiş?


  • valkin rockefeller  (28.01.17 14:24:00) 
Modern tıbbı denediniz mi?


  • kargn  (28.01.17 14:26:06) 
immünoterapiye neden başlamadınız alerji testi sonucu mu öğrendiniz akara olduğunu ilaç olarak ne kullandınız anlatsanız az yardımcı oluruz


  • didier therockbah  (28.01.17 14:27:39) 
Annemde de var bu hastalık. 4 sene boyunca aşı tedavisi olmasına rağmen aşı tedavisini bırakır bırakmaz yine tekerrür etti. Kardesimde de 16 yaşında başladı 2 senedir var. Test oldu ev tozu akarı ve mantar çıktı bir süre ilaç kullandı ama o ilaçların da yanetkisi fazla ayrıca ilacı ne kadar süre kullanırsanız kullanın bırakır bırakmaz alerji devam ediyor. Bu yüzden alternatif tedavi yöntemleri arayışındayiz. İlaçların adı fixdual, rupafin..


  • nihilanth  (28.01.17 14:32:23 ~ 14:39:36) 
Küçük yaşta immunoterapi daha etkili. Annenizle kıyaslamayın. Kullandığınız ilaçların hastalığı kalıcı olarak tedavi etmek gibi bir etkisi yok zaten, kullandığı sürece rahatlatmak için. Aşırı bir yan etkisi yok, tıkanıyorsa kullanacak.

Evde halı, halıfleks, toz tutacak oyuncak, battaniye ne varsa yok edin. Yorganı yastığı hipoalerjenik olsun. Evi havalandırın. Perdeleri sıcak suda iyice yıkayın. Kaliteli, Hepa filtreli, bir süpürge alın her yeri süpürün. Paranızı saçma sapan yerlere kaptırmayın.
  • Lim5  (28.01.17 16:44:53) 
bu arada akapunkturu safsata zanneden arkadaşlara gelsin :

www.hastane.hacettepe.edu.tr

biraz araştırırsanız dünyada birçok hastanede uygulandığını görürsünüz. bilen kişilerden halen yardım beklemekteyim.
  • nihilanth  (08.02.17 00:15:55 ~ 00:16:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.