[]

Şu iş görüşmelerine gitmeli mi?

www.kariyer.net

firma GKFX.

www.sartlarnasil.com

burdaki yorumlar biraz iç karartıcı.

Kariyerdeki ilanlarında 50 100 kişi başvurmuş.

Şu an başka bir şirkette çalışıyor olduğum için habire izin alıp gidemiyorum.


diğeri de bu

www.kariyer.net

500e yakın başvuru var buna da.


Benim için iş görüşmeleri bayağı zahmetli. daha önce çok gittim. aynı sorular, aynı cevaplar. Yoruldum yani.

 
gamegos'un maasini ogrenebilirsen bi dusunebilirsin, yan haklari falan fena degil


  • jedilance  (28.01.17 13:32:08) 
Çalışanlarına mesaj attım da, maaşı söylemiyorlar etik olmaz diye. Yan haklar bu sektörde hep var. Özel sağlık sigorta olmuyor bazen. + yol parası ya da servis.


  • Cursed Chico  (28.01.17 13:35:47 ~ 13:36:59) 
Kariyer.net ilanları açılmıyor bende. Yazılım pozisyonlarına başvurduğunu varsayarak yazıyorum.

Bu firma hakkındaki yorumları okumuştum pek olumlu değil ancak yatırım ürünleri, hazine gibi spesifik alanlarda çalışıyorlar. Tecrübeni bilmiyorum ama tecrübe edinmek /ürünleri öğrenmek için bence ideal bir kurum. Özellikle de ileride Türkiye'de banka hazine bölümleri veya Avrupa'da yatırım bankaları/finans kuruluşlarını hedefliyorsan, bana göre ideal bir başlangıç noktası olabilir. Bu alanlarda tecrübe sahibi yazılımcı bulmak baya sıkıntı.

Bu sitede olumsuz gördüğün noktaları usulünce sor, cevaplar almaya çalış. Görüş derim.
  • Lethe  (28.01.17 13:58:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.