[]

Kedinin surata atlaması

Soruyu nasıl soracağımı bilemedim. Babam(60) yatağına yattığında kedi yatağın ucunda uyuyormuş. Ses etmemiş babam. Tam uykuya dalmış ki beni çağırdı. Al şunu buradan diye. Alnında burnunun ucuna kadar çizmiş ve 2 3 yerden derin. Batikonla sildik ettik de fazlasıyla sinirlendi tabii adamcağız. Uykulu halde doğal tabii ki.
Bu hayvancağız saldırma iç güdüsü ile mi yoksa oynamak için mi saldırmış olabilir. Ele kola alıştık da babamı şimdi kanlar içinde görünce evdeki havayı yumuşatmak adına bi seyler yapmam lazım. Bunun için tavsiyeler?
Ayrıca yüZdeki o çiziği geçirmek için nasıl merhem önerirsiniz?
Bepanthene plus işe yarar mı?
O hayvanı sokaktan ben getirdiğim için kendimi hep meshul görüyorum. bu durumlar beni çok yoruyor. Öf

 
Kedi uyurken babanız oraya gidip yattığı için sinirlenmiş ve saldırmış bence. Kedi erkekse, aile üyeleri henüz uzun süre yakınlık kurmadıysa ve kısır değilse en ilkel şekilde bölge savaşı diye tabir edilen şey olmuş. Kısırlaştırıp, kediye pofidik bir yatak yapın belki oraya alışır ve sorun ortadan kalkar.


  • neferkitty  (28.01.17 01:30:37) 
:))) ben tuhaf bi haz duyuyorum bu hikayelerden, çok gülüyorum ama kimseye söylemiyorum, size de söylemedim şuan bilmiyosunuz.

Kediler biz uyuyunca böyle oyun oynama işlerine girişiyolar genelde, evinde kedisi olan arkadaşlarıma misafirliğe gittiğimde hep öyle oldu. Uyurken aniden kafama zıplayanlar, karnıma yatıp av pozisyonu alıp birden sıçrayanlar...:) babanız eliyle çekip almaya kendini korumaya çalışmıştır, av daha eğlenceli hale gelmiştir sdgjkş
  • megalomaniac  (28.01.17 01:33:59) 
Genelde oynamak için yapıyorlar. Bizim yatış saati, onların kuduruş saati olabiliyor. Benimki de yorgandan ayak çıldırdığında tırnaklarını geçirir ve ısırırdı ama belki baban uykuya dalarken başı kedinin vücudunun olduğu tarafa doğru düşmüşse, 'La la la, haneye tecavüz var. Bölgemi korumalıyım'' diye de saldırmış olabilir.

Yara kremleri biraz daha işe yarar tabii ama mucize beklemeyin. Normal çizik yarası gibi zamanla iyileşir. Bundan sonrası için dikkat edebilirsiniz, onların olduğu odaya gece girmesini kapı kapatarak, vb. engelleyebilirsiniz.
  • aychovsky  (28.01.17 01:34:02) 
Kedi dişi. 7 aylık ve kısır değil. Salonda uyuduğumuz zaman uyumasa bile yine bi atlama olayına girişiyor.


  • hede hodo  (28.01.17 01:34:05) 
babanın fazlasıyla sinirlenmesi doğal, uykudan değil o. bizim öğrenci evindeki kedi aynı şeyi yapsa muhtemelen sokağı boylardı. iyice eğitene kadar yatak odasına almayın, babanın da sabrını daha fazla test etmeyin bence.


  • zgrydn  (28.01.17 01:36:00) 
Kedileri cok cok seviyorum ama bence hic komik degil, baban hakli. Gozunu tirmalasa, gozune bir sey olsa hesabini kimse veremez. Ayri uyuyun mutlaka, kimse odasina almasin, belki boylece ogrenir.


  • themeningrey  (28.01.17 01:45:50) 
Yok aslında biri uyurken odadan çıkartırız genelde. Babam yatak odasına gittiğinde kediyi görmüş kıyamamış. Sessizce yatmış. Uykuya dalmış ki ne olduğunu anlamamış zaten. Ben girdim alnı burnu kanıyor. Resmen ucuz atlattık.


  • hede hodo  (28.01.17 01:51:17) 
iyi eğitilmiş olsa bile hayvanla muhatap olurken acaba tersine gelir ve fazla tepki verir mi, ani bir harekette pençeyi gözüme geçirse ne olur tereddütü her zaman olsun. karşıdaki sonuçta hayvan, insan değil. ucuz atlatmışsınız. geçmiş olsun.


  • sporty  (28.01.17 01:58:27) 
Münferit ve menfur bir saldırı. Büyük ihtimalle tekrar etmez. Hırçınlığı var mı diye takip altında tut hacım yine de. Ben uykuda bi saldırı yedim, bi daha tekrarlamadı, yavru büyüyünce duruluyor, sakinleşiyor.Bi saat avlanıp yirmi saat ense yapan hayvanlar bunlar. Diş çıkarırken falan cozutuyorlar ama özünde iyiler.


  • kargn  (28.01.17 04:03:07) 
canı sıkıldığı için öyle o, oynamak istemiştir büyük ihtimalle. saldırsa anlarsınız, birkaç çiziğe saldırı denmez.

ben kedim hastalandığı zaman veterinere götürmek için kutusuna koyacaktım. hayvan hasta olduğundan hem korkmuştu hem huysuzdu. böyle bir durumda nasıl saldırıyor biliyor musun? çok korkunç gerçekten.

benim kedi ya sabahları elimi yalıyor, ya dokunup kaçıyor (saklambaç) ya da banyoya gidip (oranın yankı yaptığını biliyor hayvan herif) sesleniyor.

eğer uyurken yorganın içinde hareket eden bir şeyler olursa bu ona ilginç gelecektir haliyle, merak edebilir. ayağın yorgandan sarktı diyelim, ayağını da yalayabilir. bunlar oluyor.

kafamı aşağıya doğru eğdiğim zaman da gerinip kafa atıyor.

kediye göre değişiyor bunlar gördüğün gibi, zamanla biraz düzeliyor ama sonuçta kedi bu, köpek gibi tam itaat beklemeyin.
  • hayirsiz  (28.01.17 08:16:19 ~ 08:22:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.