[]

arkadaşınızın maaşını kıskanıyor musunuz

siz x lira alırken arkadaşınızın x+y kadar alması sizi kıskandırır mı? veya arkadaşınız x-y lira almasına üzülür müsünüz?




 
Eğitim düzeyimiz yaptığımız iş aynıysa belki.
Daha fazla okuduysa iyi bir yerde çalışıyorsa kıskanmam hak etmiş.

  • mutekebbir  (27.01.17 20:58:18) 
Bir dershanede çalışmıştım iki yıl önce. Benden yaş olarak büyük ve orada benden daha önce çalışmaya başlamış bir öğretmenin benden daha düşük maaş aldığını öğrenince üzülmüştüm. Sonra zaten işi bıraktı. Benden çok almasını kıskanmam ama çok çalışıp az alıyorsa üzülürüm.


  • dissendium  (27.01.17 20:59:27) 
hayır üzülmem, hesabı ona kitlemeye çalışırım "sıs lan sen daha zenginsin ödiycen tabii" diye.


  • baba jo  (27.01.17 21:01:03) 
yooo ne kıskanırım ne üzülürüm.


  • elorelia  (27.01.17 21:03:08) 
+y genelde o kişinin hayatından başka türlü çıkar. -Z ekleyelim o bağıntıya.
Sevdiğim insanların iyiliklerini isterim. İstisna yok.

  • kargn  (27.01.17 21:09:03) 
anlık olarak kıskanabilirim ama sonra kıskanmanın kendi vizyonsuzluğumdan kaynaklandığını, kendi isteklerimin farkına daha önce varamamış olduğumu, güzel bir plan ile mantıklı bir vadede kıskandığım neyse elde edebileceğimi düşünürüm.
benden az kazanan biri için de aynını düşünürüm. etrafa bakarak zaman kaybetmek yerine kendisi için hayal etmesi gerektiğini..

  • suser  (27.01.17 21:22:17) 
ayni seyi yapiyosak evet, yapmiyosak hayir


  • beriberi  (27.01.17 22:22:45) 
Eğer aynı işi yapıyorsak ben ondan daha çok performans gösterip ondan az alırsam kıskanırım, zam isterim olmazsa işten çıkarım. Ama sevdiğim kişiler çok alırsa mutlu alırım kıskanmam. Az alırlarsa üzülürüm haliyle.


  • England  (27.01.17 22:59:47) 
bu tür şeyler mutsuzluktan başka bişey getirmiyor. o yüzden aynı işi yapan yanımdaki adam benim iki katım alsa da üzülmem. zoruma gitmez. umrumda değil.

asıl derdim benim üstümden kazanan şirket. projelerde fatura edilen benim saat ücretim bana verdikleri paranın 10 katı falan.
  • sttc  (28.01.17 02:48:19 ~ 02:48:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.