[]

Yiyemiyorum

Birkaç aydır doğru düzgün yemek yiyemiyorum. İştahsızım, canım istemiyor, yemek yerken sıkılıyorum, hadi tamam yeter deyip kalkıyorum. Normal bir insanın gün içinde yediğinin yarısını yiyorsam yiyorumdur. Vücudum da güçsüz düşüyor tabii bu şekilde. Ne yapsam, ne yesem de azıcık yemeyle de olsa bu vücudu güçlendirsem?




 
spor.


  • filteria  (27.01.17 20:54:17) 
Geldi yine "spor"cular.


  • devilred  (27.01.17 21:06:35) 
iştah açar.


  • filteria  (27.01.17 21:08:49 ~ 21:12:58) 
(bkz: prakten)


  • komando kani var bende  (27.01.17 21:11:33) 
Spor denmiş. Arttırıyorum. Olimpik halter.
Altı üstü iki günde bir bir saat halter kaldırıyorum, akabinde öküz gibi yiyip öküz gibi güçleniyorum, ki bu tam istediğin şey.
Cevabına tahammül edemeyeceğin soru soruyorsun. Bizi yargılama.
  • kargn  (27.01.17 21:21:28) 
@krgn

Ne yemek yapayım, ne yiyeyim sorusuna spor cevabı geliyorsa tahammüllük bir durum yoktur.
  • devilred  (27.01.17 21:24:40) 
ben "ne yapsamı" "ne yemeği yapsam" değil "yiyebilmek için ne yapsam" olarak anladım. onun için spor dedim.

yanlış anlaşma olmuş.
  • filteria  (27.01.17 21:30:56) 
İştah açıcı önerisiyle geliyoruz teknik olarak. İştahsız kişi kuruyemiş de yiyemez mesela. Yağlı yemişler zor sindirilir.
Eforsuz şeyler lazımsa, ben yemek yaparken bir bira açıyorum, bitene kadar yemek pişiyor, bir tane de yemekle gömüyorum. Aperatif mantığı. Ama sağlıklı değil. Sadece yemeye iştaha dönük hiçbir öneri tam değil. Atrofi diye bir gerçek var.

  • kargn  (27.01.17 21:36:29 ~ 21:37:21) 
Şimdi önce bi kahvaltıyı sabit şekilde yerleştirelim. O olmadan ol-maz! Güzel güzel ballı, 2-3 çeşit peynirli, zeytinli, mümkünse ceviz-fındık da at araya, bu sana sağlam bi enerji vericek sağlıklı hissediceksin.
Sonra öğlen yemeğini geçiştirmeye çalışma. Mutlaka protein içeren bişyler ye ki sağlam tutsun seni.
Diyelim ki atladın, vakit olmadı vs. Akşamı düzgün ye. Çorba bazen tokluk hissi veriyor yemeğe yer kalmıyor, yeme çorbayı yemek ye(sulu yemek, yanına pilav-yoğurt-salata-makarna)
Yemek yemek istemiyosan peynir-ekmek- bol portakal ye gerçekten hastalıkları uzak tutup enerji veriyor portakal.
  • megalomaniac  (27.01.17 22:19:33) 
yalnız yeme iyi muhabbet eden birini al onla ye.


  • ferrarimizolaydisatardik  (28.01.17 13:00:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.