[]

ios whatsapp güncelleme sonrası abuklama. (poster hediyeli)

bu sorunu çözene güzel bir film posteri hediye edeceğim. :)

iphone 4s model telefon var. ios 8.3 yüklü.

whatsapp'ı epeydir güncellemiyorduk. bu akşam 128 mb güncelleme vardı. telefonda da 200 mb kadar yer vardı. güncelledik. tıkladık sonra whatsapp'a. dondu ekran. sabredemedik resetledik aleti 2 tuşuna basılı tutarak. açılışta epey bir zorlandı. elma gelip kayboluyordu sürekli. neyse sonra şarja takınca geldi açıldı.

-whatsapp yedeklemesi en son nisan 2016'da elle yapılmış.

şu anda whatsapp'a girdiğimizde şunları gözlemliyoruz.

ilk gelen ekranda şu yazıyor;

"whatsapp sohbet geçmişinizi yüklerken bir sorunla karşılaştı.ama bu sorunu düzeltmeye çalışacak. lütfen bekleyiniz."

altında da "kurtarmaya başla" mavi tuş var.

-bu ekran 2-3 sn görünüp kayboluyor. mavi tuşa basmaya çalıştığımızda da farketmiyor. "sohbetler" ekranına düşüyor uygulama.

tüm ekranların durumu da şöyle;

SOHBETLER - en yukarıda "bağlanıyor" diyor ve o hep dönüyor sürekli. sağ üstteki seçeneğe tıklayınca uygulama kapanıyor.

ekran görüntüsü > i.hizliresim.com


FAVORİLER - buna basınca kapanıyor uygulama

ARAMALAR - ekran geliyor. son bıraktığımız şekilde duruyor. yani önceki aramaların hepsi orada.

KİŞİLER - ekran geliyor. telefondaki tüm kişileri görüyoruz rehber olarak.

AYARLAR - Profil fotomuz, ismimiz, durum cümlemiz eskisi gibi duruyor. bu ekrandaki bazı bölümler şöyle;

-yıldızlı mesajlar > buna tıklayınca uygulama kapanıyor.

-whatsapp web/masaüstü > ekran görüntüsü > i.hizliresim.com

-hesap / gizlilik > ekran görüntüsü > i.hizliresim.com

-sohbetler > sohbet yedeği > ekran görüntüsü > i.hizliresim.com

-veri ve depolama kullanımı > ağ kullanımı > ekran görüntüsü > i.hizliresim.com

-veri ve depolama kullanımı > disk kullanımı > ekran görüntüsü > i.hizliresim.com


öyle işte. ios'un pek duymadım bir şeyleri pörtletip sildiğini, yok ettiğini. yani whatsapp dataları telefonda duruyordur diye düşünüyorum. şimdi deneme yapacağım hamleler sırayla ne olmalı onu merak ediyorum. kurtarma / geri döndürme şansım varsa da bunu yanlış bir hamleyle yok etmek istemiyorum.

niye bu kadar kasıyorsun, sıfırdan başla falan demeyin. kaçınılmaz son o ise o olacak zaten. ihmalkarlığın cezasını bir kez daha kabulleneceğiz erdemlice. ama umut işte. :)

 
aynisi maalesef bana da olmustu cok arastirdim cozum silip tekrar yuklemek:(((


  • monkey  (27.01.17 07:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.