[]

bu ev alınır mı

merhaba.

resimlerden gordugunuz kadarıyla sakıncalı kısımları soyler misiniz?

www.sahibinden.com


ya da şu:
www.sahibinden.com

ya da su:

www.sahibinden.com

 
Üçüncü evin pencerelerinden anladığımız kadarıyla daire aslında bodrumda, çok güneş almaz. Güneş girmeyen eve doktor girer.

İkinci ev affedersin Çin kerhanesi gibi ışıl ışıl ben sevmedim.

İlk ev olabilir ama ben çok anlamam bana güvenip alma.
  • angelus  (27.01.17 01:52:41) 
hepsi yer altinda daha da kotusu beylikduzunde.

fiyatlar cok ucuzmus yalniz istanbulda 100 liraya sifir daireyi birak bakkal karton kutu bile vermiyor o yuzden bilemedim yalan ilan da olabilirler.
  • robokot  (27.01.17 01:53:57 ~ 01:59:16) 
fotolar ile oynanmış. yani fotolar çekildikten sonra köşesinden değil de sağından ya da üstünden çekilerek perspektif yaratılıp geniş ve ferah gösterilmiş. bu evler aslında miniciktir. ayrıca bu devirde 100.000 tl'ye kimse kimseye istanbul'dan ev vermez. beylikdüzü bile olsa.

dolandırıcılar demek ki sizin gibi iyi niyetlilerden dolayı yaşamlarını sürdürüyor.
  • orospu  (27.01.17 01:56:32) 
resimlerde oynama var gibi çok canlı ve resimler iyi bir noktadan çekilmiş. 100bine adam günahını vermez kesin bir hinlik vardır.


  • qobel  (27.01.17 02:43:11) 
Arkadaşlar fiyatlara neden takılmış anlamadım. Beylikdüzü'nün merkezi sayılan Büyükşehir Mahallesinde 2+1 evler 250bin civarında.

Senin koyduğun yukarıdaki ilanlarda Cumhuriyet Mahallesi yazıyor ama onlar ya Beylikdüzü'nün Yakuplu bölgesinde veya Esenyurt'un Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evler. Yakuplu'da sıfır binada 2+1 evler 150 bin zaten. Bu ilanlar ise bodrum/bahçe katı ve muhtemelen eski bir binada ve sadece içi yenilenmiş daireler. O yüzden fiyatlar normal.

Delta Gayrimenkul genelde Esenyurt civarında ucuza daireler satıyor. Aşağıdaki linkten fiyatlara bak:

deltagayrimenkul.sahibinden.com

Esenyurt ve Beylikdüzü-Yakuplu, Gürpınar civarlarında 100bin TL civarlarına daire bulmak mümkün.
  • neyehbe  (27.01.17 03:22:14 ~ 03:22:53) 
penceleri yarım olan ev hariç diğer ikisi alınabilir.
hepsi bahçe katı, binalar yeni. evlerin çevresini incelemek lazım. bir tanesinin üstü kapalı terası var anladığım kadarıyla, bence en iyisi o.
fotoğraflara bakarak ev almayacağınızı düşünüyorum. gidip görmeniz hatta odaları tek tek ölçmeniz en mantıklısı olacaktır. ortalık çakal müteahhit kaynıyor. inşaatı başlamamış binayı yalan yanlış plan şemalarıyla satmaya çalışanlar var.
  • humat  (27.01.17 03:32:22) 
yahu birinci ev ile ikinci ev aynı? fark etmediniz mi?

biri kiracı varken çekilmiş, diğeri boşken.
bu arada fotolar o kadar kötü ki ben gidip görmeye bile çekinirim. yine de gidin canlı gözle görün. fiyatı filan uygun çünkü, geniş de ev.

ama üçüncü ev dedikleri gibi alt kat ışık almaz, ona bulaşmayın derim.
  • kaputt  (27.01.17 09:55:43 ~ 09:56:17) 
ben bu emlakçılardan bırak ev almayı selam bile almam. bütün resimleri sağa sola genişleterek evi büyük göstermeye çalışıyor şerefsizler


  • paçalı don  (27.01.17 10:08:31) 
evler karanlık. fotoğraflarla oynanarak geniş gösterilmeye çalışılmışsa da zaten karanlık olduğu için ev eminim basık bir havaya sahiptir.

bence bir evin küçük olması kadar karanlık ve basık olması da kötüdür.
  • cabiday  (27.01.17 10:28:29) 
Türkiye'de toprak altı daire alınmaz(mış) çünkü maliyetten kısmak için yapılması gereken prosedür yapılmıyor(muş) ve bunun sonucunda o dairelerde çok rutubet oluyormuş.

Toprak altı: Kot farkı dolayısıyla bir tarafı açık olup, diğer tarafı toprağın içinde olan.
  • saygilarefendim  (27.01.17 11:08:53) 
muhit


  • füt  (27.01.17 11:21:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.