[]

servise verilen telefonun haftalardır gelmemesi

iphone 6 telefonumu pupa bilişim yetkili servisine 9 ocakta, bataryasının yüzde 40 larda olmasına rağmen kendiliğinden kapanması şikayetim üzerine teslim ettim. yetkili kişi en geç 15 iş günü içinde sonuç alırsınız dedi ve verdiğim tarihten itibaren her gün mesaj ile bilgilendirildim.

12 ocakta telefonunuz işleme alındı diye mesaj geldi ve bi kaç saat sonra telefonunuzun arıza sebebiyle yeni telefon ile değiştirilip garanti kapsamında apple den yeni telefon sipariş edildi mesajı geldi.

şimdi, yarın itibariyle ayın 27 si ve hafta sonlarını saymadığımızda 9 ocaktan itibaren 15 iş günü dolmuş oluyor. yarında telefonumu vermezlerse kime nereye şikayet edeyim ?

 
apple niçin aramıyorsun, bu kadar durduğun kabahat?


  • nickfury  (26.01.17 23:25:19) 
teknik servisi aradım aynı şeyleri geveleyip durdular, apple için şikayetimi yapacağım numara hangisi ? yurt dışı telefon numaraları çıkıyor sonuçlarda.


  • tekil3.şahıs  (26.01.17 23:28:48) 
www.apple.com

Teknik destek: 00800 448 829 878
  • nickfury  (26.01.17 23:31:45) 
21 iş günü diye belirtiyor pupa.

15 yanlış olmuş. 6 Şubat'a kadar bekle.
  • la rana  (27.01.17 00:11:17) 
@la rana; 15 iş günü diye görüşmelerimde de söylediler, zaten beklemekten başka elimden gelen bi şey yok ki. yarın yukarıdaki şikayet hattını arıyacam ama pek bi şey çıkar mı inanmasam da yapacak bi şeyim yok.


  • tekil3.şahıs  (27.01.17 00:20:16) 
Ortalama süre 15 iş günü olabilir.

Zira daha 2 gün önce bana 21 iş günü dendi.
  • la rana  (27.01.17 00:34:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.