[]

oyun oynarken veya izlerken mide bulantısı

artık oyun oynamasamda eskiden oynarken baya midem bulanırdı. şimdi ise pewdiepieın yeni çektiği residen evil 7 videolarını takip ediyorum ama acayip fena oluyorum. başım dönüyor midem bulanıyor dayanamıyorum kapatıyorum. sizde de oluyor mu? neden oluyor bir bilginiz var mı?




 
Motion sickness. Eski oyunlarda hareketlerde oluyormuş millete. Bi arkadaşıma da oluyor sürekli. Oyun oynayamıyor. Bende bi sorun yok


  • glamdr1ng  (26.01.17 23:01:32) 
Aynı sorun bende de var. Gta bile oynarken bulanıyordu.


  • sylr  (26.01.17 23:49:46) 
gözlerin bozuk olabilir mi ya da numarası ilerlemiş falan?


  • snape i başından beri tanırım  (27.01.17 00:42:40) 
@snape yok gözlerim bozuk değil


  • uyusam iyi olur  (27.01.17 02:09:37) 
"...pewdiepieın yeni çektiği residen evil 7 videolarını takip ediyorum ama acayip fena oluyorum..." ben de:( bundan önce video izlerken başıma gelmemişti.
oyunun eskiliği ile alakası yok. first person oynadığım oyunlarda midem bulanıyor, başım dönüyor. zamanında çözümü var mı diye araştırıp bir şey bulamamıştım.

  • ganbatte  (27.01.17 02:41:54 ~ 02:44:02) 
Ben de başka kanaldan Resident Evil izliyorum, hem oyunu çekenler bundan şikayetçi hem de ben. Oyunla alakası olabilir mi? Çünkü çok oyun oynarım daha önce hiç olmamıştı böyle bişey.


  • Skey295  (27.01.17 03:16:55) 
@skey295 yok sadece bu oyun değil. aklıma gelenlerden mesela amnesia, outlast falan ve daha birçok oyun da bulantı, baş ağrısı yapıyor. Ama bu oyun diğer oyunlara göre biraz fazla sarsıntılı bir oyun sanırım.


  • uyusam iyi olur  (27.01.17 03:54:00) 
oluyor. benim arkadaşım counter strike oynarken kusacak gibi oluyordu adeta. ilk başlarda inanmamıştık ama 1-2 kişide daha gördüm. sebebini bilmiyorum ama.


  • jangbogo  (27.01.17 06:23:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.