[]

Yagli gurescilerin vucudunu begeniyor musunuz?

Erkegim, oncelikle kadinlara soruyorum ancak erkekler de gorus belirtebilir.
Reddit'te ideal erkek vucudu nedir seklinde bir baslik okuyordum ve 3-4 yabanci kadinin ideallerini "turkish oil wrestler body" seklinde tanimladigini gorup sasirdim.
Siz ne dusunuyorsunuz?
www.trtspor.com

 
Güzel bence.

Ekleme: Vücut yapısı olarak güzeller ama boy olarak kısalar.
  • devilred  (26.01.17 21:45:08 ~ 22:05:27) 
Bana göre değil. Ben uzun ince erkeklerden hoşlanıyorum. Bunlar göbekli ve fazla basık.


  • köstebek kurabiye  (26.01.17 21:48:18 ~ 21:57:57) 
Özgürce doping yapılabilmesi bu sporun en güzel tarafı bence. Ama vücutlar da iyi.


  • kargn  (26.01.17 21:48:41) 
Hayır, bildiğin göbekli amca oluyor bunlar.


  • pamuk helvalar cebe  (26.01.17 21:50:43) 
kılsız olsun demiyorum ama daha seyrek kıl olursa gayet iyiler bence.


  • powerpufgirl  (26.01.17 22:03:39) 
Yağlı olmak vücudun dayanıklılığını artırıp dışarıdan gelen darbelere karşı korunaklı kılıyor, bunların yağlı olmasının sebebi bu. Yağı yaksalar altyan yüksek kas kütleli bir vücut çıkar ama tercih edilmiyor yağlı vücudun bu spordaki avantajları nedeniyle, o zaman da böyle leş görünümlü bir vücut ortaya çıkıyor.


  • angelus  (26.01.17 22:05:27) 
Görünümden ziyade bu adamlar hayvan gibi kuvvetli oldukları için böyle bir vücudum olsun isterdim. Keşke çocukken pehlivanlığa falan yönlendirselerdi.


  • yirmisantim  (26.01.17 22:07:37) 
Vay arkadaş, en soldaki sarışın bizim salonda çalışıyor:)

fazla buluyorum ben şahsen o kadar yapılı olmayı.

Erkek olarak görüş belirttim.
  • hadi hadi  (26.01.17 22:10:34) 
Güreşciler kisadir genellemesi yanlış, tam tersi aşırı yapılı oldukları icin öyle bir algı var. Bir akrabam yağlı güreşlerde her sene. adam 190dan fazla. Çocukluğundan beridir de düzenli spor yapıyor.

Bana göre çekici degil bu da soruya cevabim olsun.
  • cabiday  (27.01.17 00:21:23) 
bence harikalar, erkek dediğin iri yarı heybetli olacak. senin linkteki amcalara değil ama şu yeni nesile bayılıyorum <3

pbs.twimg.com
s-media-cache-ak0.pinimg.com
static.wixstatic.com
www.calgaryherald.com
s.en.fishki.net
i.imgur.com
  • kayranin kedisi  (27.01.17 12:53:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.