[]

göz doktoru tavsiyesi

selamlar;

gözlerimle başım dertte.

sorunlarımın çözülmesi için doktora gittim, işler arap saçına döndü.

bir doktor normal muayene yaptı miyopsun dedi, başka doktor damlalı muayene yaptı hipermetropsun dedi. verdiği gözlüğü kullanıyorum. ışıkları falan çift görüyorum. doktora tekrar soruyorum, alışacaksın diyor. 2 ay olacak hala aynı problem.

nerede bir led ışık var, ya da beyaz üzerine siyah zeminde bir yazı var üst üste biniyor yazılar/ışıklar. nasıl çözülür bu durum?

hayır işin boktan tarafı gittiğim doktor da efendi, düzgün, her şeyi tane tane anlatıyor. kavga da edemiyorum adamla. bir de bi dolu arkadaşım aynı doktora gitmiş, herkes de çok memnun. ne bok yiyeceğim bilemedim :)

 
şehir ilçe vs?


  • whoosie  (26.01.17 18:06:21) 
@whoosie pardon ya belirtmemişim, istanbul. anadolu avrupa çok farketmez.


  • antipodes  (26.01.17 18:17:52) 
doktorlardan biri (ihtimal ikincisi) hatalı ölçüm yapmış. çünkü miyop ile hipermetrop bir birine zıt durumlar (40ların üstünde aynı anda bulunabilirler ama o ayrı bir durum). verdiği gözlükte sana pek uygun değil. başka bir doktora kontrol ettirmen en iyisi. dünya göz hastanesi feneryolunu öneririm.


  • tururo  (26.01.17 20:40:37) 
hocam merak ettim sorununuz geçti mi? Benim de sol göz de, bilgisayar da arka planı siyah olan beyaz yazılara bakınca yazıları çift görüyorum. Doktara gittim damlalı muayene yaptı. Hiç bir sorun yok dedi damla verdi gönderdi.


  • çaDo  (01.02.17 15:01:14 ~ 15:01:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.