[]

Ailelerinizi ne kadar zamanda bir görüyorsunuz?

Ailesi ile aynı şehirde yaşayanlar, başka sehirlerde/ülkelerde yaşayanlar, ne kadar zamanda bir görüyorsunuz onları? Benimkiler başka ülkede yaşıyorlar, ortalama 3-4 ayda bir görüyorum. Yarın mesela tekrar yaşadığım yere dönüyorum, içim buruluyor. Kaç yil oldu,hala alışamadım. Aynı şehirde olsak, haftada bir-iki görsem ne güzel olurdu diye düşünüyorum.

Siz ne kadar zamanda bir görüyorsunuz? Memnun musunuz? Bir de insan alışıyor mu zamanla bu duruma acaba?


 
4-5 ayda bir, memnunum.


  • atalet momenti  (26.01.17 17:35:07) 
Su ana kadar senede 2 kere gidiyorum. Biri noel zamani, 10 gun kadar. Digeri de yazin, 1,5-2 ay.

Bu sene ciddili ise baslayinca nasil olur bilmiyorum ama.

Onlar da 6 ayda 1 kez max 1 hafta seklinde geliyorlar,
Yani ben de 3-4 ayda bir goruyorum diyebilirim.
Bu kadari yeterli, diger turlusu cok fazla olurdu.
  • kuehles blondes  (26.01.17 17:43:15) 
Ailem herşeyden önemlidir aynı ilçede haftasonu muhakkak ugrariz. Aynı şekil eşimin ailesine de. Çünkü günler sayılı kaybetmeden önce kıymetini bilmeli ve beraber güzel zaman geçirmeli


  • Fritz-X  (26.01.17 17:44:34) 
Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Sömestr ve yaz tatillerinde gelirdim hep yanlarına öğrenciyken. Onun dışında onların benim yanıma gelmesi ya da benim gitmem en fazla 1-2 kez falan oluyordur herhalde. Yani yılın 100 günü falan birlikteyiz herhalde ortalama. Sadece mezun olduktan sonra biraz fazla kaldım yanlarında ama 1-2 haftaya dönüyorum ben de eve. Bu kadarı yeterli bence. Hatta fazla bile oldu benim hazirandan sonra.

Birkaç hafta içinde benim düzenim tamamen değişecek ama. Yılda 20-30 gün falan bile göreceğimi sanmıyorum o zaman. O da yeterli aslında benim için.

Bence farklı şehirde insan çok kolay alışıyor da senin durumun biraz daha sıkıntılı. Her canının istediğinde gidemeyeceğini bildiğin için yıllar geçse de tamamen alışamıyorsun muhtemelen.
  • ms brownstone  (26.01.17 17:52:19) 
1 senedir gormedim. Senede 2 kez gormek en ideali bence. Yakin zamanda gormem lazim benim de ozluyorum tabi.


  • neferkitty  (26.01.17 18:00:26) 
kurban bayramı gibi gittim en son, önceden ayda bir ya onlar gelirdi ya ben giderdim ama uzun zamandır fırsat bulamıyorum. bide gidip dönerken salya sümük ağlıyorum hep. yani şu an özlemden duramıyor değilim halimden memnunum ama görünce ayrılmak zor oluyor benim sıkıntım o. 7,5 sene falan oldu ayrıyız ama yanlarından her ayrılışım böyle geçiyor. aynı şehirde olsam annemle yaşamam gerekirdi, ablamla her gün kavgalı hallerini görünce o da fazla diyorum ama istediğim zaman görmek isterdim tabii ben de.


  • pamuk helvalar cebe  (26.01.17 18:00:35) 
aynı şehirde yaşıyoruz annemi haftaiçi her gün görüyorum. torununa geliyor:) babama da haftada 1 fln gidiyorum o pek gelemiyor.


  • sta  (26.01.17 18:13:47) 
Normalde senede 2, bi sömestr tatilinde bi de yaz tatilinde 3 ay. Bu yıl yurtdışındayım diye bir yıl görüşemicez. Skypela filan idare ediyoruz. Ben yapısal olarak kendi halinde bi insan olduğum için beni çok sarsmıyor da aile özlüyor.


  • kozmosta bir nokta  (26.01.17 18:23:14) 
ailemi cok severim ama uzun sure gormezsem cok ozlemem. gorunce de geri donemiyorum yanlarindan.


  • tiredpanda  (26.01.17 18:56:02) 
istanbul'da yaşayıp bursa'da üniversite okuyorum. 2 haftada bir geliyorum:)


  • nothing in my way  (26.01.17 18:59:56) 
Babamı haftada bir, annemi neredeyse her gün görüyorum.


  • köstebek kurabiye  (26.01.17 19:01:02) 
yakın şehirlerdeyiz, 2 haftada 1 görmeye çalışıyorum.


  • kayranin kedisi  (27.01.17 13:01:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.