[]

Bütün Burger Kingler Sos için Para Alıyor Mu ?

Başlıktaki gibidir.. Uzun süredir dışarda bir yere gittiğimde karnım acıkıp yemek yememin icap ettiği durumlarda abartmıyorum sırf başta acısos ve sarımsaklı mayonez olmak üzere sosları itibariyle yegane tercihim burger king olurdu.. amma velakin bu gün bakırköy meydan'da ki şubede sos almayı unutmama mütevellit yemeğimi masama koyup tekrardan kasalara sos almak için gittiğimde sos için ekstra para istediler.. Sos almayı unutmuşum diyince birde bana siparişimi hazırlayan çocuğa " gerçekten bu şahıs menü aldı mı?" gibilerinden dönerek lanet olsun minvalinde verdiler bir zahmet.. Artık burger kingler ekstra soslar için para almak gibi bir aymazlığa ve şark kurnazlığına mı başladı acaba ? Yoksa bazı şubeler buna uyarken sadece bazı şubeler böyle saçma sapan bir uygulama mı yapıyor ? eğer gerçekten böyle ise 2 gıdım sos için bile para kesmeye başlayan bu müeseseye bir daha adımımı atmayacağım..




 
Sadece sana yapmışlar sanki..Halen sebil :)


  • Survivorman  (27.12.09 19:21:40) 
Yani anladığım kadarıyla bazı burger şubeleri kendilerince çakallık yapıyor ?


  • joehigashi  (27.12.09 19:24:23) 
yeni bir şey değil bu. uzun zamandır menü başına 3 sostan fazlası için ekstra ücret alınıyor. sakin olunuz, standart bi uygulama. afiyet olsun.


  • letranger  (27.12.09 19:25:15) 
Normalde 2 adet sostan sonra ücretli ama genelde ücretsiz veriyorlar.Benim sadece 1 kez başıma geldi,o da kasiyer kız ile tartıştığım için artistlik yaptı aklı sıra bana,para istedi,ben sosları alıp vermedim tabii..


  • pimp of pleasure  (27.12.09 19:26:03) 
şu ana kadar herhangi bir şubelerinde sosa para aldıklarına şahit olmadım. 5 taneye kadar sos aldığımı bilirim.

eve siparişlerde ise limit var, büyük boy seçimler için 3 tane sosa kadar ücretsiz. daha sonrası için 25kr alıyorlar sos başına. geçen hafta verdiğim siparişte 4 sos söyledim, fişe baktığımda 4 x sos promosyon 0tl yazıyordu. Yani güzellik yapmışlar, çingenelik edip 1 sos parası almamışlar. Benim için ufak ve önemli ayrıntı, çok hoşuma gitti.

Özetle insiyatif kullanma durumları olabiliyor. Sizin durumunuzda ise biraz işgüzarlık yapmışlar, sadece tek bir çalışanın dandikliği için Burger King'e küsülmez.
  • kimlanbu  (27.12.09 19:31:18) 
@kimlanbu

tek bir çalışan olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.. Hatta tek bir çalışanın ukalalığı diyerek tam öteki uçtaki çalışandan istedim bu sefer o da duyurumda bahsettiğim gibi sadece 1 sos için bin dereden su getirdi.. benim kızdığım konu şu 4 arkadaş gidip ortalama 40 lira para bırakmışız sen 0.25 kr'un hesabını yapıyorsun.. hemde 1 acı sosun.
  • joehigashi  (27.12.09 19:34:48 ~ 19:35:42) 
ketçap mayonez +1 sos olarak alırsanız. extra olan her sos için para isteyebiliyorlar.


  • buffy de vampir sayilir  (27.12.09 20:07:22) 
burger king te calısmıs biri olarak cevap vereyim. Her menü içi 2 sostan sonrası ücrete tabi. Fiyatıda en son 25 kuruştu. Ketçap mayonez gibi bir sınırlandırma yok herhangi 2 tane sos alabilirsiniz menunuzle.


  • rurouni  (27.12.09 20:17:06) 
caddebostan burger da cayır cayır alıyorum ben sosları kimse de para filan istemiyo'..


  • t joe  (27.12.09 21:56:56) 
Gecen gun steakhouse menu aldim, paketlettim ve "Ne kadar sos varsa istiyorum" dedim. Eleman "Tamam abi" deyip yaklasik 7 ayri sos koydu posete. Balli mayonez bile vardi yani dusunun :) Gittiginiz restoranin boyle bir fiyatlandirma varsa bile bunu uygulamasi gercekten ucuz ve akilsizca bir davranis. Surec icerisinde bunun zararini gorurler elbet.


  • msb  (27.12.09 23:11:03) 
Teşekkürler arkadaşlar.. O zaman burdan anlaşılan şu ki bazı şubeler çakallık peşinde.. Bunun başka bir izahı yok.. şikayetvar'a da söz konusu şubeyi yazdım zaten.. hoş birşey olacağı yok ya neyse..


  • joehigashi  (28.12.09 09:57:17 ~ 09:59:05) 
arkadaşlar gayet de herkesten alıyorlar ve bu konuda halkın tepkisine lütfen bir bakın

www.oyumsana.com
  • nermincik  (09.03.10 18:36:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.