[]

abdde trump secildikten sonra

Hilaryi destekleyen tonla unlu vardi. Takip edemedim hic de denk gelmedim gerci ama hic ya aslinda biz oyle demediydik trump da ozunde iyi adam aslinda gibi geri vites yapan birileri oldu mu? Yani bu kaypaklik duzen adami olmak gibi durumlar sadece bizimkilere mi has? Onlarin bir mehmet barlasi bir ertugrul gunayi yok mu?




 
Mutlaka vardır ama en azından görev teslim olayında sahne alacak ünlü bulamadı diye çok haber yapıldı, yeterince popüler olanların hiçbiri kabul etmemiş sahneye çıkmayı.
www.foxnews.com

  • kobuzchu kiz  (26.01.17 00:43:48) 
Tabi ki hayir cunku Trump gelince konserleri basan Noel'de icki icirmeyiz diyen dalkavuklar olmayacak, muhalif medyanin editorleri teker teker hapse atilmayacak, sosyal medya uzerinden hukumeti elestiren emekli John'u kimse mahkemeye cikarmayacak.

Edit: Gelismis ulkelerin bir ic ve dis politikasi vardir ve bu her zaman kendi ulkesinin yararinadir. Detaylar kisiden kisiye degisir ama ulke ayni kalir. Trump geldi diye ornegin ulkenin yonetim seklini degistirmeye kalkmaz.
  • Traveller  (26.01.17 00:49:44 ~ 00:51:56) 
valla bildiğim kadarıyla "dinild trimp siçilirsi bişki yirliri tişiniciğim, ühühühü" diyen ünlüler arasında sözünde duran kimse yok.


  • m e b  (26.01.17 01:04:15) 
trump'ın yemin töreninin ertesi gün aynı yerde daha kalabalık katılımla gerçekleşen woman march'da yarramı ye trump'da * dediler, siktir git * de dediler geri vites görmedim. (:


  • Ufuk  (26.01.17 01:17:16) 
Amerikada tek parti sultası yok. 4 ya da en fazla 8 yıl dişini sıkarsan senin parti alıyor seçimi zaten. Neden kassınlar.


  • kargn  (26.01.17 01:38:18) 
meb haklı. kanada'ya giderim, avrupa'ya kaçarım diyen bir sürü ünlü halen los angeles'ta.


  • cedex  (26.01.17 10:10:31) 
bi carrie fisher tuttu sözünü.

twitter.com
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (26.01.17 10:23:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.