[]

Hanımların dikkatine - makyaj temizleme

Makyaj çıkarmada hangi markaların hangi ürünlerini kullanıyorsunuz? Cilt tipiniz nasıl?




 
Normal cilt. Nütrücina


  • helena  (25.01.17 23:43:22) 
Cilt tipim hassas normal. La roche posay toleraint gel mousse ile komple yüzümü yıkıyorum makyajımı da çıkarıyor.


  • neferkitty  (25.01.17 23:44:42 ~ 23:44:51) 
Cildim karma, sivilceye meyilli. La roche posay effaclar jel ile yıkıyorum hemen hemen hiç kalmamış oluyor. Yine de emin olmak için kulak pamuğunun üstüne garnier'in makyaj çıkarma suyunu döküp kirpik diplerimın üstünden geçiyorum.

yalniz sunu da ekleyeyim, ben ten makyaji nerdeyse hic yapmiyorum. kirk yilda bir bb krem suruyorum. fondoten kullanimim yilda 2'yi gecmez.
  • fraise  (25.01.17 23:52:05 ~ 26.01.17 00:43:30) 
cliique take the day off. cildim hassaslı, t bölgesi yağlı, karman çorman.


  • pide  (25.01.17 23:52:40) 
Karma ve hassas. Bioderma h2o ile makyajı çıkarıp avene cleanance ile yıkıyorum.


  • jazzabel  (25.01.17 23:53:42) 
Ben nivea ve bebe nin makyaj temizleme mendilini kullaniyorum. (Hangisini aldiysam)

Sonra the body shop vitamin E li serisinin yikama jeliyle yikiyorum.
Sonra cay agaci iceren tonikle siliyorum.

Ama bu rutini 3 haftadir yapmadim sanirim. Gozeneklerim insaat tozu doldu:/
  • kuehles blondes  (26.01.17 00:00:57) 
Göz icin nivea
Cilt icin babe temizleme sütü (normal ve karma ciltler icin uygun )
En son gül suyunu tonik niyetine kullanıyorum.


Cildim karma normal arasi.
  • cabiday  (26.01.17 00:22:22) 
Normalden yağlıya dönük.
Çoğu uygun fiyatlı markanınkileri kullandım ama en beğendiğim Garnier argan yağlı yüz temizleyicisi oldu.

  • powerpufgirl  (26.01.17 00:24:34) 
aşırı kuru ve hassas. bioderma h2o kırmızı olanla bol bol temizliyorum. başka bir şey yapmıyorum bunun dışında.


  • pinkpeony  (26.01.17 00:31:02) 
La roche posay toleraint gel mousse bende ama temızledıkten sonra.

organik ürünlere bakın sevgili devilred. organik temizleme jelleri ile veyaz gül suyu yahut bebek şampuanı ile yüzünüzü yıkayın lütfen, deterjan kadar kimyasal var çoğunda
  • hopp  (26.01.17 00:31:15 ~ 00:33:54) 
Cildim kuru. Once bee beauty nin makyaj temizleme suyuyla siliyorum makyajimi, sonra gozlerimi goz sampuaniyla yikiyorum -onceden bebe sampuaniyla yikardim ama cok kurutuyordu goz cevremi- yuzumun kalanini da pure beauty nin white and bright serisinden yuz yikama kremi mi kopugu mu oyle bir seyi var onunla yikiyorum.


  • ma ya  (26.01.17 01:14:05) 
Makyaj temizlerken bebe şampuanı ile yıkıyorum yüzümü. Lens kullandığım için kirpik dibi iltihabını önlüyor ve iyi temizliyor. Haftada birkaç kez garnier 3ü bir arada. Gülsuyunu tonik olarak kullanıyorum. Nemlendirici olarak da çayağacı yağı. Cildim hassas, kuru, alerjik ve sivilceye yatkın.


  • curukturpkokusu  (26.01.17 01:20:25) 
@fraise

Benim fondötenim bile yok :)
  • devilred  (26.01.17 01:23:16) 
Açıklıyorum.

Bir dünya markanın makyaj temizleme sıvısına şununa bununa sahibim. (Loreal var, Clinique var, Clarins var, Nivea var; epey var yani.)

Sabunla temizliyorum ben. Süslü conconlu iş yapasım varsa da Clinique yüz yıkama şeysiyle yıkıyorum yüzümü. O cancanlı zımbırtılara da yalnızca jel eyeliner falan gibi suyun sabunun temizlemediği bir şeyler sürdüysem gidiyor elim.

Kuruya dönük cildim. (32 yaşında ve hiç kırışıksız olduğumdan bahsetmiş miydim?)
  • offred  (26.01.17 01:53:23) 
Aşırı derecede kuru ve hassas bir cildim var. Bununla birlikte cilt problemlerine çok yatkın ve alerjiktir. Bioderma Sensibio H2o'dan başka ürün kullanamıyorum. Makyaj yapınca da bununla çıkartıyorum, makyaj yapmadığım günler cildimi temizlemek için yine bu ürünü kullanıyorum.


  • köstebek kurabiye  (26.01.17 01:58:15) 
Cilt tipim kuru ve karma karışığı. Yanaklar kupkuru, burun falan da kuru ama zamanında yağlıymış, onun izlerini taşıyor hala. Aşırı hassas, en ufak hatayı kaldırmıyor.

Önce makyaj temizleyici mendil ile genel bir toplama yapıyorum. Fondöten olsun olmasın, şöyle bir genel kirini, pasağını alsın diye bir tur hafif geçiyorum. Hatta makyaj yapmamış olsam bile günün yüzüme yapışan pisliklerini üstünkörü toplasın, temizliğin diğer aşamalarında daha verim alayım diye de yapıyorum bunu.

Peşinden Shiseido'nun makyaj çıkarıcısı ile çıkarıyorum.
www.shiseido.com
Göz bölgesi rimelli mimelli ve daha zor çıktığı ve tenimi aşındırmamak istediğim için disk pamuğu ikiye ayırıp iki tarafına da bu krem çıkartıcıdan sürüyorum. Gözümün üstünde bir iki dakika bekletip makyajı yumuşatıyorum. O arada yüzüme hafif hafif, pıt pıt masaj yaparak kan dolaşımını bir hareketlendiriyorum. Gerçi bu markaya bağlı değil, bunu hep yapıyorum markası ne olursa olsun. Çok yoğun göz makyajı yapmasam bile rimel olduğu sürece onu çıkarmaya çalışmak, cildim için teflon tavayı tel bezle silmeye eşdeğer bir şey. Makyajın çıkması için cildimi acıtmam gerekiyor hiç yumuşatmadan silersem. Makyaj yumuşadığı zaman silerek temizliyorum. Peşinden L'Occitane'nın temizleme köpüğü ile temizliyorum.
img.loccitane.com
Sonrasında, tonik-nemlendirici serum-krem-göz kremi diye serime devam ediyorum.

Sadece göz kalemi+rimel olsa da böyle yapıyorum, birinin düğünü için ortama uymalık pandamsı makyaj yaptığımda da.
  • aychovsky  (26.01.17 02:04:02 ~ 02:11:58) 
Ben direkt otacı'nın sabunlarıyla yıkıyorum. Tertemiz oluyor. Şimdi herkes böyle ayrıntılı yazınca, "gözenekler pis mi kaldı acaba?" Diye bir çekinmedim değil ama. :/

Cilt tipim kuru, göz altı kapatıcısı + eyeliner + rimel + allık dışında makyaj malzemem yok.
  • bfm  (26.01.17 12:33:44 ~ 12:35:15) 
Cilt tipim normal. Dirty works'un makyaj temizleme suyunu kullanıyorum. Ama duş almam yakınsa hiç ellemiyorum, duşta normal sabunla yıkıyorum. Makyaj yapma ortalamam haftada 2 gibi bir şeydir. Fondoten hiç kullanmıyorum. Sabun yeterli oluyor o yüzden.


  • peggy  (26.01.17 13:06:06) 
cildim karma, bioderma h2o ile makyajımı temizleyip neutrogena pembe olan yüz yıkama jeli ile yıkıyorum gayet iyi temizlendiğini hissediyorum cildimin. (her gün makyaj yapan birisiyim) yıllardır aynı ürünleri kullanıyorum, yüz yıkama jelinden belki ama makyaj temizleyicimden asla vazgeçemem.


  • isyankar tosbaga  (26.01.17 16:50:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.