[]

laptop'a ses kartı

laptop çok iyi, eyvallah ancak çıkan sesin kalitesini beğenmiyorum, özellikle kulaklığımı taktığım zaman müzik dinlerken hiç zevk almıyorum. acaba laptop'a harici ses kartı takmak çıkan sesi kaliteli hale getirir mi, bunu yapan var mı, tavsiye eder misiniz, acaba hangi kartı tavsiye edersiniz...




 
Asus Xonar U3


  • masa penisi  (25.01.17 23:50:58) 
muzigi dinlediginiz kaynak nedir? kulakliklariniz nasil? youtube ya da benzeri sitelerden dinlerseniz dusuk bitrate'li olduklarindan en iyi ses karti ve kulakliga da sahip olsaniz tatmin olamazsiniz. ses kartiyla birlikte dac/amp'lere de bakabilirsiniz. nispeten daha ucuzdurlar.


  • hopeless  (26.01.17 00:05:13) 
müziğin kaynağı çok çeşitli. mp3, youtube, apple müzik vs... kulaklığım akg q460. oyunlarda eyvallah ama müzikte hiç beğenmiyorum. sesin şiddeti değil bu arada problem, sesin kalitesi.


  • herospower  (26.01.17 00:08:53) 
ben harici ses kartı kullanıyorum creative play! 2. gayet memnununm hiçbir sıkıntı yok ama günün sonunda bu kadar para vermeseydim de olurmuş diyorum.

sana tavsiyem viper4windows kur. Equalizer APO kurman lazım öncesinde. sonra istediğin şekilde müdahele edebiliyorsun sese. hazır profiller var internetten indirip kurabileceğin gibi. androidde rootlu cihazlar arasında efsaneydi windowsa da çıkardılar bu bıdıyı.
  • aşksız prens  (26.01.17 03:29:54) 
Ekolayzer ayarıyla düzeltilebilir +1


  • himmet dayi  (26.01.17 10:02:22) 
iyi ses kartı lazım. iyi kulaklık da alacaksın. dandik mp3 değil de kayıpsız sıkıştırma dinlyeceksin. o zaman müzik dinlemenin zevki çıkıyor.

eq sorun çözemezsiniz.
  • alperz  (26.01.17 11:00:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.