[]

Telefondan video kaydı Hakkı'nda

Arkadaşlar telefondan internet üzerinden video çekip göndermem lazım bir iş için. Sorum şu ben video çekerken telefon çalmaması için ne yapmalıyım. Uçak moduna alsam WiFi de gidiyor. Bu konu Hakkı'nda bilgisi olan var mı ? Teşekkürler.




 
Uçak moduna al ve sonra wifi aç.


  • cemallamec  (25.01.17 23:35:52) 
iphone'da rahatsız etme diye bir mod var. wifi devam ama telefon çalmaz.


  • brakgn  (25.01.17 23:39:20) 
En garantisi sim kartı çıkartmak olur.


  • md11  (25.01.17 23:46:47) 
Hakkinda yazarken neden buyuk harf ile yazma ve kesme isareti ile ayirma geregi duydunuz? Cok merak ediyorum gercekten. Bu aralar boyle garip kesme isaretleri, buyuk harfler falan cok goruyorum. Yeni moda mi?

Cevap: rahatsiz etme moduna almaniz en mantiklisi.
  • kassiopeia  (26.01.17 00:30:39) 
"Arama yönlendirme" diye bir şey var. Daha cep telefonları piyasaya bile çıkmamışken ev telefonlarından yapabiliyorduk. Aramaları başka bir numaraya yönlendir, bak işine sonra. Video çekerken bildirim geldiğinde telefonun videoya saygısızlık etmeyerek sessiz kalacağını tahmin ederek söylüyorum tabii.

Turkcell kullanıyorsan 7585'e yönlendirebilirsin. Karşıdakine kapalı der ama aynı esnada sana da SMS'le bilgi verir.

"Hakkı'nda" yazımı da kuvvetle muhtemelen cep telefonunun otomatik düzeltmesinden kaynaklı. Yoksa de'yi ki'yi doğru yazamayan toplumun, gerekmediği yerde büyük harf, kesme işareti vb. kullanacağına ihtimal vermiyorum.
  • lazor  (26.01.17 01:29:42) 
Telefon otomatik olarak yazmış kasıtlı olarak yazmadım. Büyük yazılma durulu olan bir kelime de değil ayrıca :) cevaplar için teşekkür ediyorum.


  • keep out  (26.01.17 09:46:02) 
iphone'daki rahatsız etme modu sadece ekran kapalı olduğunda gelen aramayı meşgule atıyor. ekran kilidi açık olduğunda yine telefon çalıyor.

ben böyle biliyorum yani. yanlış biliyor olabilirim. en mantıklısı uçak moduna aldıktan sonra wi-fi açmak.
  • himmet dayi  (26.01.17 10:04:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.