[]

spotify'a zam gelmiş

13.99 olcakmış yeni aboneler için, eski aboneler 3 ay daha 9.99.

deezer nasıl? var mı kullanan? o hala 9.99


 
%40 zam ne ya?
apple music de bir alternatif.

  • cedex  (25.01.17 16:26:56) 
fiyatları önceki kura göre çok aşağıdaydı zaten, doların daha da artacağını düşünerek geleceğe yönelik bir zam yapılmış olması muhtemel. şimdi %20 yapıp sene sonunda bi %20 daha yapsalar "bunlar da bokunu çıkardı" denmesi muhtemel. ha, şimdi çok mu alkış tutuldu; hayır. bu şekilde bir kere pahalandı diye konuşulup unutulacak, nelere zam gelmiyor muhteşem piyasalı memkeletimizde, unutulur gider.

diğer yandan bakarsak; oran yüksek ama meblağ değil, 10 lira veren insan için 4 lira daha vermek sorun olmaz. yavaş yavaş ısınıyorduk toplum olarak sanal bir hizmete para vermeye, tepkilerin gelmesi normal. zaten rakiplerinden çoğu alanda güçlü olduğu için "ona vereceğime buna veririm" demek çok makul bir seçenek olmuyor. bi de diğerlerine zam gelmeyeceği de kesin değil tabii...
  • baba jo  (25.01.17 16:42:39) 
Ben çok severek kullanıyorum spotify'ı. Telefonda, evde, arabada full kullandigimiz için, aile paketimiz de olduğu için 3-4 lira zam gelmesi benim için sorun değil. Baba jo da haklı bu arada, kardeşim yurtdisinda yüksek diye kullanmiyordu, biz aile paketine ekledik. Türkiye'de fiyatı düşüktü bir tık.

Deezer'ı ben bir ara kullandım, bir spotify değil kesinlikle.
  • fraise  (25.01.17 16:47:00) 
6 kişi olup aile paketi kullanmak en güzeli


  • sta  (25.01.17 16:52:54) 
6 kişi aile paketi 15ti 21 olmus. kişi başı 3,5. hala tam bir "steal" yani.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.01.17 16:55:36 ~ 16:55:54) 
Ben fizy kullanıyorum aylık 3 lira ve internet paketinden gitmiyor. Yolda şu şarkıyı bir dinleyim diyip paket derdi olmaması benim için büyük avantaj oldu.


  • gozu acik sevisen yahudi  (25.01.17 17:11:07) 
şu programı aile paketi dışında kullanan net kerizdir. sözlükte hatta burada bile gün aşırı aileye üye arayanlar çıkıyor. gir birine. at sahibine üç beş lira aylarca kullan. hatta kimisi para bile istemiyor.


  • sir gawain  (25.01.17 17:29:11 ~ 17:30:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.