[]

pop-up engellenemiyor mu hala?

pop-up reklam taktiğinin tarihte kaldığını sanıyordum ama hiç öyle olmadı. sörf yaparken browser farketmeksizin çat pat pop-up fırlıyor kenardan.
bir de nasıl yerleştirmişlerse artık tıklayacağım bazı linkler ilk seferinde pop-up'u açıyor. ikinciye asıl açması gereken linki.



 
son zamanlarda inanılmaz bir artış var haklısın. ben de sormuştum daha birkaç hafta önce: eksiduyu.ru

popunder deniyormuş bu yeni nesil olanlarına sanırım.

adblock zaten hiç engelleyemiyor, benim sorunun altında bahsettikleri ublock origin'i kurdum o yine bir nebze engelliyor ancak onun da arada kaçırdıkları oluyor. yine de adblock'tan kat kat iyi.

chrome kullanıyorsan popunder'lar için şu eklenti oldukça etkili deniyor: chrome.google.com

ben firefox kullanıyorum ve bunun muadili bir şey yok maalesef. anca ublock'la yetiniyorum şimdilik.
  • rotten head  (25.01.17 12:39:55 ~ 12:40:37) 
ublock ve anti adblock killer dene. her sitede işe yaramıyor pek ama.


  • sutlu nescafe  (25.01.17 12:40:54) 
adguard
ublock origin
Ghostery

üçüncü birden kullanın.
  • feel the blanks  (25.01.17 13:42:54) 
ublock origin guzel engelliyor rastgele cikan popuplari
ghostery'i kullanmiyorum artk, bilgileri 3. partilere aktardigina dair bisey okuduktan sonra.
privacy badger kullaniyorum bir de ama onun popuplarla ilgisi yok, daha cok cookie'leri engelliyor 3. partilerin
  • jedilance  (25.01.17 13:54:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.