[]

eşi vefat etmiş bir anne ve dersleri çok iyi olan çocukları/ 11. güncelleme

7. güncellemeyi buraya yaziyorum: bu ailenin evlerinde ütüden tutun, battaniyeye, her şeye ihtiyaçlari var. bir ucundan da ben tutayim diyen olursa arzu ettiklerini alip direkt adreslerine gönderebilirler.

aklima gelen ve basit olarak listelemeye çaliştiğim eşyalar şöyle:

Ütü
✔ Elektrik süpürgesi
Saç kurutma makinesi
✔ Battaniye
✔ Yorgan
Yastık
Çarşaf (Bir miktar alındı, biraz daha ihtiyaç var)
Havlu (Bir miktar alındı, biraz daha ihtiyaç var)
Tencere seti
Tabak seti
Halı
Gardırop


(modlar, lütfen yazım bir hafta kadar üstte kalabilir mi? askıdaki diğer yazımı kaldırabilirsiniz arzu ederseniz. bu şu noktada çok daha önemli bir duyuru çünkü)

arkadaşlar, çok zor durumda olan bir aile için facebook sayfamda paylaştığım bu yazıyı direkt kopyala+yapıştır yaparak burayla da paylaşmak istedim zira biraz yavaş ilerleniyor gibi geldi, mümkün mertebede çok kişiye ulaşmak ve aracı olmak isterim. nasıl yardımcı olabilirsiniz?

1) ilk olarak erzak yardımı yapmak istiyoruz, can önemli! bunun için para topluyorum. toplanan parayla orada yaşayan bir arkadaşım ailenin erzak ihtiyaçlarını karşılayıp erzak ve fişlerin fotoğraflarını benimle paylaşıyor ki yardım edenlerle paylaşayabileyim diye. önceki duyurularımı bilen, beni bir şekilde tanıyanlar irtibata geçebilir. içinde ufacık bir soru işareti olanlar sizi diğer şıklara alalım.

2) ikinci olarak okula giden çocukların bot ve mont ihtiyaçları için internet üzerinden siz sipariş verebilir ve direkt yollayabilirsiniz. ben dilerseniz ayakkabı ve beden numaralarını alırım. (bu çocuklardan birinin yaşı 20. lise son'a gidiyor. okula geç başlamış ancak "çocuk" statüsünde olmadığını düşünenler olursa, sonradan yanlış anlaşılmalara sebebiyet verilsin istemem. neticede o da kardeşimiz, o da öğrenci, o da okula yazlık ayakkabılarla gidiyor)

3) çamaşır makinesi için ihtiyacı için internet üzerinden sipariş verilebilir. ya da beni bir şekilde birilerine yönlendirebilirsiniz.

**

sevgili arkadaşlar, geçenlerde buradan ortalaması 80 üzeri olan, babası vefat etmiş bir kızımız için burs ihtiyacı olduğunu iletmiştim ve bir arkadaş kendisinin hem burs, hem manevi ablası olmaya gönüllü oldu. <3 öğrendik ki bu kardeşimizin ortalaması 90 üzeriymiş ve diğer okuyan kardeşler de oldukça başarılıymış ve önyargının aksine annesi ve şuan askerde olan büyük abisi ve büyük ablaları da bu kızçemiz dahil tüm kardeşlerin okumasını çok istiyormuş.

bu ailenin özel durumu sebebiyle bu kardeşlerimize de yardım edelim arzusundayım. kader'in babası vefat etmiş, anne sara hastası, sık sık bayılıyor ve kendisine bakabilmek için bir çocukları eğitimden mecburen mahrum kalıyor ve ablaları en çok onun için üzülüyor. evin tek çalışabilir durumdaki erkeği şuan askerde vatani görevini yapıyor, diğer erkekler de kader gibi okuyor. evin tek gelir kaynağı annenin aldığı aylık 250 tl'lik maaş. operasyonlar esnasında evleri yanmış, dolayısıyla fotoğraflarını gördüğünüz ev için kira ödemeye çalışıyorlar. hiçbir surette beyaz eşyaları da ne yazık ki yok.

gelin bu ailenin bir iki yükünü üzerlerinden almaya çalışalım. önceliğimiz aileyi uzun süre idare ettirecek erzak ilk hedefimiz olsun <3 kışın ortasında yazlık ayakkabılar ile okula gittikleri için çocukların bot ve mont ihtiyaçları da ikinci hedefimiz olsun. beyaz eşyaları olmadığı için ve en çok zorlandıkları konu kışta çamaşır yıkamak olduğu için çamaşır makinesi de üçüncü hedefimiz olsun. yazın minik bir buzdolabı için de organize oluruz belki <3 hedefimiz de 2 hafta olsun mu? bence olsun <3 bu ailemizi sevgimiz sarıp sarmalasın <3 köprünün taşları sağlam kalsın <3 dünyalarını güzellik kurtarsın <3



güncelleme
1- botlari buradan bir arkadaş aliyor.
2- isminin anonim kalmasini isteyen bir kullanici erzak ihtiyaçlari için 50 tl bağişladi.
3- isminin anonim kalmasini isteyen bir kullanici evde annesine bakmasi gerektiği için eğitim hayatini birakan kizimiz için mont aldi.
4- isminin anonim kalmasini isteyen bir kullanici erzak ihtiyaçlari için 100 tl bağişladi.
5- isminin anonim kalmasini isteyen bir kullanici lise sonda okuyan 20 yaşindaki kardeşimiz için mont aldi.
6- isminin anonim kalmasini isteyen bir kullanici erzak ihtiyaçlari için 50 tl bağişladi.
8- isminin anonim kalmasini isteyen bir kullanici aileye elektrik süpürgesi alıp gönderdi.
9- isminin anonim kalmasini isteyen bir kullanici aileye 3 takım nevresim, 1 yastık, 1 yorgan, 2 battaniye, 10 kadar da kazak bağışladı.
10- isminin anonim kalmasini isteyen bir kullanici erzak ihtiyaçlari için 100 tl bağişladi.
11- Çocukların mont ve evin yastık ihtiyaçları karşılandı.

 
Duyurular bir ay sonrasında silindiği için ve bu duyurumun referans olarak kalmasını istediğim için duyuru'dan soru'ya aldım.


  • dessy  (31.01.17 17:14:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.