[]

sahi adeta bir istiklal savaşı mı veriyoruz?

sahi adeta bir istiklal savaşı mı veriyoruz?

amkspor.sozcu.com.tr

eksisozluk.com

Twitter’da bir video yayınlayan Dilmen, “Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım” dedi. Dilmen, A Milli Takım’ın yıldızı Arda Turan’a seslenerek, “Sevgili Arda sen de var mısın?” diye sordu.

Arda’nın ardından Burak Yılmaz ve Murat Boz da başkanlık sistemini getirecek olan kampanyaya destek oldu.

Dilmen'e cevap veren Arda Turan “Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım” diyen Arda, “Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim” ifadelerini kullandı.

Arda’nın çağrısına cevap veren Burak Yılmaz da, “Güçlü bir Türkiye için ben de varım” sözleriyle şarkıcı Murat Boz’a seslendi.

TWITTER’DA BÜYÜK TEPKİ

Rıdvan Dilmen’in başlattığı zincirleme video kampanyası, Twitter’da büyük ses getirdi, tepkiler çığ gibi büyüdü! İlk videoyu çeken Dilmen’in Türkiye Futbol Federasyon başkanlığa gözkırptığı yorumları yazılırken, milli futbolcular Arda Turan ile Burak Yılmaz’a büyük tepki oluştu.

 
Ice Bucket Challenge kafası bu. İstiklal Savaşı böyle bir şey değil.


  • dissendium  (25.01.17 01:42:21) 
rejim değişikliğini istiklal savaşına bağlamak nasıl bir kafadır anlamak mümkün değil.neden ölüm kalım savaşı haline getirdiler ?


  • follow rivers  (25.01.17 02:06:13) 
Arda Turan, Merkez Bankasi faizleri dusursun demisti bir kez! O kadar yani!

Bir de ulkenin sorunlari onlari etkilemiyor ki. Baskanlik da olsa padisahlik da olsa AB'ye de girsek adamlar zengin onlar bir sey etkilemez.
  • Traveller  (25.01.17 05:41:33) 
  • sonsuz8  (26.01.17 17:33:14) 
rıdvan dilmen sen insansın dese insan olduğumdan şüphe duyarım. kendisinin, bilgisine, yorumuna o derece güvenim var.

rıdvan dilmen istiklal savaşı veriyoruz da der, bu bir star wars mücadelesi de der. der yani. rıdvan bu. hitap ettiği kitle inanıyorsa sorun yok onun açısından.
  • godsparticle  (26.01.17 17:36:01) 
  • sonsuz8  (26.01.17 21:50:04) 
  • sonsuz8  (26.01.17 21:50:20) 
vatanımısss , ülkemisssss.... gollum kılıklı şeytan seni.

ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyormuş, adeta istiklal savaşı imiş !!

tabii sen güzel futbol oynuyorsun diye tarih derslerinden de beleşten geçmişsin belli. neymiş adeta istiklal savaşı olan şey rıdvan efendi ?

kıçı boklu din simsarı bi şizofren ile zamanında kol kola verip devletin her köşesini onun müritlerine peşkeş çekmek, kendi elinle her kurumunu ona teslim etmek, ve sonra kandırıldık deyip adına da fetö diyerek düşman ilan etmek mi ? yoksa ışid'e kapıları açıp, ismine daeş diyerek mi istiklal savaşındayız? kardeşim esad deyip, sonra adı eset olan, kendi devletinde oyla seçilmiş birine karşı mı istiklal savaşındayız ?

senin kurtuluş savaşı sırasında anadolu'daki şartlar hakkında ufacık bir fikrin var mı? kimlere karşı bu savaş verilmiş ? hadi dersleri ektin, hiç tarih dersi sınavına da mı girmedin ? kurtuluş savaşı'ndaki cepheler var, iç cephe, doğu cephesi, el-cezire cephesi güney cephesi, batı cephesi, biliyor musun bunları sen şeytan ? ve bu cephelerde kaç bin askerin öldüğünü biliyor musun ? istanbul'un işgali'nden haberin var mı senin? izmir'in ? yunan, ingiliz, fransız, italyan vs ülkenin dört bir yanında iken kuvâ-yi milliye'nin neden kurulduğundan ? bak atatürk ne diyor kuvâ-yi milliye için ;

"devlet ve ulusun araçları temel görevlerini yapamıyorlardı. yapamazlardı da. bu araçları savunmanın birincisi olan ordu da, 'ordu' adını korumakla birlikte, elbette temel görevini yerine getirmekten yoksundu. işte bunun içindir ki yurdu savunmak ve korumak olan temel görevi yerine getirmek, doğrudan doğruya, ulusun kendisine kalıyor. buna kuva-yi milliye diyoruz."

- önce : füze kalkanı komutası bizde olacak, sonra : “komuta tamamiyle nato’da olacak”,
- önce : generalleri bile hapse tıkıyoruz, bağırsakları temizliyoruz, sonra : milli ordumuza kumpas kuruldu
- önce : "zekeriya öz kahramandır, heykeli dikilmelidir, sonra : hain zekeriya
- önce habur sınır kapısında umut, sonra : bu bir şov, ikinci bir habur istemiyoruz
- önce : gel artık bitsin bu hasret fethullah hocam, sonra : fetö
- önce apo ile görüşen şerefsiz, sonra : ada ile görüşme yaptırırız

diyerek sürekli dönen birini tanıyorum ben şeytan efendi ?

ne istiklal savaşı'ndan bahsediyorsun sen sıkılmadan ?
anladık sen yolunu seçmişsin de, artık memleketin siyasi politikasını eline yüzüne bulaştıran birileri yüzünden olan biteni kurtuluş savaşı'na eş tutma.
ayıp !
  • sonsuz8  (27.01.17 04:41:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.