[]

tüfek almak

facebook ta, "önerilen gönderi"lerde bir ilan göründü. bildigin pompali tüfek 350 TL diyor, 100 liraya 150 liraya silah satiyorlar. benim bildigim silah sahibi olmak o kadar kolay degil. bu silahlar bu kadar ucuz mu? her isteyen alip sokaga cikabiliyor mU? hani taşıma ruhsati ayriydi, bulundurma ruhsati falan vardi? hikaye mi oldu onlar?




 
av silahları, yivsiz tüfekler için ruhsat çok kolay alınıyor.


  • dinsiz adam  (24.01.17 22:27:20) 
Dediğin tabanca için geçerli.

Av tüfeği almak kolay bir şey, ruhsatlı bir şekilde alınca yanında da boş olması ve görünmemesi şartıyla taşıyabiliyorsun. Arabada taşıyacaksan boş olması dışında bir de bagajda taşıman gerek, yolcu kısmında taşıyamazsın.

O paralara alacağın tüfeğin göstereceği performans da parasıyla orantılı olur. Kaliteli olanlar için örnek; Bora BR 99, MKA 1919.
  • once  (24.01.17 22:28:52) 
tabanca öldürüyor da tüfek öldürmüyor mu? cok ilginc gercekten de.


  • thewizardofearthsea  (24.01.17 22:37:12) 
Tüfeği gizlemek daha zor, yivsiz tüfek tabanca kadar öldürücü değil. Kullandığın fişek türüne göre (slug veya buckshot) etki mesafesini etkilesen de tabanca kadar efektif ve pratik değil, ana mantık bu herhalde.


  • once  (24.01.17 22:44:08) 
silahı al, kare yüzüklerden tak, reisi korumak için 16 temmuz günü beştepe'de dağıtıyorlardı, benim anim 15 temmuz gazisi de, tuğralı dobloyla gez.

o silaha el koyacak polisin alnını karışlarlar.
  • babilbaligi  (25.01.17 08:38:36) 
Facebooktan satılan av tüfeklerinde ruhsat yok. Zaten ruhsatlı tüfek kullanmak istersen tüfeği satın almadan önce yivsiz av tüfeği satın alma belgesi edinmen lazım , tüfek alımını bu belgeyle yapıp sonra aldığın tüfeği ruhsata işletiyosun. Bu reklamını gördüğün tüfek kutuya konup alıcı ödeme gönderiliyor , kağıt-kürek yok. Ha yakalandın diyelim. Tüfeğine el koyulur bide 100-150 tl civarı cezası vardı yanlış hatırlamıyosam. 350TL Tüfek + 150 TL Ceza desen , Bu gün ülkede tüfek sahibi olmanın toplam riski 500TL. Tüfek sahibi olmak paha biçilemez...


  • ernecati  (25.01.17 09:45:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.