[]

Whatsapp'da gruptan gizlice çıkmak mümkün mü?

Akrabalarımın eklediği bir grup var. Silersem sitem edecekler görünce. Ancak hergün tonla paylaşım yapıyorlar. Saçma sapan fotoğraflar atıyorlar, ibretlik yazılar kopyala yapıştır dolduruyorlar. Gizlice çıkmanın bir yolu var mı? Telefon numarasını değiştirsek görünüyor. Programı silip yeniden yüklesem sıfırlanmış olur mu acaba? Ne yapmalıyım?




 
Maalesef mümkün değil.

Grubu sessize al, bildirim gelmez, günde bir kez açıp yanındaki sayıyı sıfırlarsın olur biter. Ancak (iPhone için) ana ekranda uygulama ikonunun yanında o notification sayısı görünecek ne yazık ki.
  • long live rock n roll  (24.01.17 14:57:37 ~ 14:57:57) 
Sil tekrar yukle oluyor.


  • oyokbuyoknevar  (24.01.17 15:09:39) 
insanları çok fazla önemsiyorsunuz :) başkaları kırılıp, gücenecek ya da sitem edecek diye kendi konforundan neden vaz geçesin? öğrenci misin çalışan mı bilmiyorum ancak illa kırmak istemiyorsan -öğrenciysen eğer- ders çalışıyorum. bildirim çok fazla geliyor, dikkatim dağılıyor. o yüzden çıkmak zorundaydım de. sınavlardan sonra beni geri alın mutlaka falan de. ya da benim gibi yap; direkt çık. sitem ederlerse de bildirimler rahatsız ediyordu de. yalan söylemek zorunda değilsin. bizim akrabaların da böyle saçmasapan bir gurubu vardı. paso yediklerini içtiklerini, evlrine aldıkları sucukları bile görgüsüzce paylaşıyorlardı. üstüne bir de herkes kendi doğurduğunu paylaşıp sevgi ilgi sözcükleri bekleyince tahammül edemeyip direkt çıktım. açıklama yapmak zorunda de-ğil-sin! ben geç öğrendim bunu ama temiz oldu. sen de öğren artık.


  • theguardianofthecemetery  (24.01.17 15:16:27) 
silip tekrar yüklemekle olmuyor. ben telefon değiştirdim gruplar hala duruyor.


  • catch the arrow  (24.01.17 15:35:49) 
long live eock n roll un söylediğine cevap olarak:

Ayarlar>bildirimler>whatsapp>uygulama işareti
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (24.01.17 16:32:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.