[]

Tatil için ev önerisi

Güzel deniz manzaralı, yeşillikler içinde bi evde bi kaç gün geçirmek istiyorum kafa dağıtmak için.

Burgas diye bi yer varmış Bulgaristan'da oraya falan baktım, adalara baktım. istediğim gibi bi yer bulamadım tam. önerebileceğiniz ev/otel var mı böyle güzel bi yerde?

istanbul'a çook uzak olmasın. 3-4 günlük max.

 
amasra bu mevsimde güzel oluyor, bazı kiralanan evler orman içinde oluyor biraz araştırma ile sessiz sakin hem deniz kenarınada inip bol bol dalga izlersin, araban varsa çakraza doğru olan yolda baya yeşillikler içindeydi 5 sene önce, umarım hala öyledir. karadenizi kışın yağmurda seviyorum ben.

yalova, ataturk arboretum içinde guzel yuruyus yolları var, orada birde bu sağlık bakanlığının oteli var aynı zamanda bir özel otelde var içinde ama bulamadım ismini o otelde yeşillikler içinde
  • eja  (24.01.17 12:38:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.