[]

birden kilo almak

erkeğim, yaş 25.

hayatım boyunca hep zayıftım, birkaç yıl önce spor yapınca 57 kiloya kadar çıkmıştım ama sonra 52 53 kiloya geri indim, buralarda sabit duruyordu kilom.

dün bir tartılayım dedim, 57 kilo olmuşum. birkaç ay öncesine göre neredeyse 4 kilo almışım. kollara bakıyorum, yok. vücuda bakıyorum, yine yok. tartı bozuk değil, kışlık giysiyle de tartılmıyorum.

kronik sağlık sorunum yok (şeker vb gibi), iyi madem kilo aldın kurcalama dediğinizi duyar gibiyim ama bu benim için normal bir durum değil. en son 2014 yılında hasta olmuştum, şu an gayet sağlıklı hissediyorum, şikayetim yok.

acaba o ünlü "her yediğinin üzerinde kaldığı" evreye mi geçti vücut? :)) göbeğim, fazlalık yağım vs yok, uzun ince bir vücudum var. bakıyorum bakıyorum şaşırıyorum, bu 4 kilo nereye eklenmiş olabilir? "kesin tümör var" demek de saçma olacak tabi ama bir anormallik var gibi sanki.

doktora gideyim mi?

 
tartı bozulmuş olmasın?


  • redlinetheturk  (24.01.17 07:09:30) 
@redlinetheturk

annem, babam ve kardeşim de tartıldı, onlarınki aşağı yukarı aynı.
  • hayirsiz  (24.01.17 07:15:02) 
Açken tartıl sabah büyüğe çık sonra tartıl


  • fasulyek  (24.01.17 08:36:10) 
Bende 25 yaşıma kadar 60 kilonun üstüne çıkmamıştım. 178 boy.
Sonra yerimden kalkamadığım bir işe girdim - 3-4 ayda 80i geçtim. Ama tüm rutinim bozulmuştu. Nerdeyse her sabah 7 gibi kıymalı börek yiyordum . Yemek yemek için işe ara veriyordum bir tek.

Düzeninde bir değişik yoksa arkadaşların dediği gibi açken tartıl , 2-3 kilo fark varsa normal hafta içinde oynamalar oluyor.
  • bnmzz  (24.01.17 09:26:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.