[]

İzninizle seviyorum?

i.hizliresim.com

Kedileri, köpekleri ayakla sevmek hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum evet.
Bunda bir sıkıntı görüyor musunuz?

 
Ben zaten lop lop et yiyip kedi kopek olunca kendini hayvenseverim diye tanitanlara gicik oluyorum. Bir de kafeste kus besleyeni var bunlarin.


  • Traveller  (23.01.17 21:39:06) 
çıplak ayakla, kendi hayvanınızı seviyor olsaydınız rahatsız etmezdi.
bu şekilde hoş görünmedi bana.

  • filteria  (23.01.17 21:44:53) 
ben ayağımla sevgilimi bile ( ! ) seviyorum.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (23.01.17 21:54:50) 
Yahu cani acir hayvanin yazik gunah. Ustune ustluk tasidigi pislik de cabasi.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (23.01.17 22:20:45) 
seninle hayvanın arasındaki bi mevzuyu başkalarına sormamalısın. hayvan hoşlanıyosa iyidir, hoşlanmıyosa değildir. sen ayağınla sevmekten hoşlanıyosan sıkıntı yoktur. sevdiğin ve kimseye zararı olmayan bi şeyi yaparken başkalarına bok yemek düşer bebeğim.


  • zirrealist  (23.01.17 22:23:18) 
ben kedilerimin ayakla sevilmesinden hiç hoşlanmıyorum çünkü sonra öpüyorum onları, yatağa geliyorlar kafamda yatıyorlar vs. milletin pis ayakları kafama değmiş gibi oluyor :) ama kedilerim ayakla sevildiklerinde de gayet hoşnut görünüyorlar. sonuç olarak köpek mutluysa bence sıkıntı yok.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (23.01.17 22:38:53) 
Rahatsız etmedikçe yok da, elle sevmek bi başka. Dokununca sen de rahatlıyorsun. Enerjini alıyor veletler.

Ayrıca resimdeki çok datlu!! <3
  • dessy  (24.01.17 09:37:49 ~ 09:38:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.