[]

kazıklandık

Bir yakınım buyukoutlet.com isimli siteden taç marka nevresim satın aldı. Fakat site tarafından kalitesiz, farklı desenli bambaşka bir nevresim gönderildi. Bir yanlışlık olmuştur diyerek siteye ulaşılmaya çalışıldı fakat görüldü ki sitede sadece bir whatsapp numarası var ve aranıldığında açılmıyor. İnternetten araştırdığımızda aynı siteden benzeri durumları yaşayan insanlar olduğunu gördük.

ne yapalım dostlar paranın üstüne su mu içeceğiz?


 
malesef.


  • anonymice  (23.01.17 21:11:58) 
nevresim takımı olduğuna göre çok bir para olmadığını düşünüyorum. yani bir nevresim takımı parasına "almadan önce araştırmak" konusunda iyi bir ders alındığı düşünülüp avunulabilir.


  • lancelot du lac  (23.01.17 21:28:49) 
Niye su içeceksiniz ki? Hakkınızı arayın. Ekran görüntülerini, sayfanın renkli çıktınızı alın. Size gönderilen ürünle birlikte ya mahkemeye ya tüketici haklarına başvurun. Hangisi alır bilmiyorum ama başvurun. Mahkeme olursa üstüne mahkeme parasını da belki öderler. Ders olur onlara. Bence konuyu araştırıp peşini bırakmayın ve yorum yapanlara da ulaşıp birlikte hareket edin. Kimse ses çıkarmadığı için soyguna devam ediyorlar zarn


  • cemallamec  (23.01.17 22:01:57) 
Her türlü soru, öneri, istek ve şikayetlerinizi info@buyukoutlet.com e-posta adresinden müşteri temsilcimize ulaşarak bize iletebilirsiniz.

AKÇEŞME MAH 2018 SOKAK NO:50 GÜMÜŞLER DENİZLİ / TÜRKİYE

yazmışlar gerçi whatsapp'a bakmayan buna bakar mı bilemedim.
  • sedat peker in yegeni  (24.01.17 17:08:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.