[]

İş yardımı

afganistandan çıkan sabuntaşı (talc) dediğimiz bir madde var.

bu madde başta plastik sanayi olmak üzere heryerde kullanılıyor. türkiyede bunu bebek ve makyaj pudra olarak kullanan bir firma vardı. epey de büyüktü ışık madencilik. onlarla konuştum. 500 ton istediler.

satışı yapıcam komisyonumu alıcam ta ki afganistan maden fiyatı çok yüksek çıktı buraya uymadı. olmadı iş.

şimdi fabrika ve maden sahibi adam bana bunun büyük alıcılarına ulaş diyor. pakistana her gün 100 tır gönderiyorlar çuvallı. bu çuvallar gemiye yırtılıp atılıyor. gemi ile götürülüyor. fabrikacı daha sonra bu pakistana satma işini durdurdu pakistanı aradan çıkartıp müşteriye kendi götürmek istedi.

sorun da bu müşteri bulamıyoruz. 10.000 veya 100.000 tonluk alacak müşteriyi ben nereden bulucam allah aşkına ? bana bir başlangıç noktası verseniz başlasam. internetten bulduğum şirketelere mail atarak bu iş bir yere varır mı ?

 
Satinalma mudurlerini falan bul lnkedinden ordan yardir bak bende bu var size lazim mi gibisinden


  • condom kurşunu  (23.01.17 15:39:28) 
Işık madencilik benim portföyümdeki bir firma. Kimle konuştun oradan?
Müşteri kriterlerin ne belki benimkiler uyar sana.

  • tuborg yesili  (23.01.17 16:00:31) 
o kada buyuk isler internetten olmaz.
bu isi yapan gruplar vardir. onlara ulaşmak gerekir.
bir de Afganistan'daki fiyat turkiye'deki firma için yüksek ciktiysa bunun nedeni nakliye mi yoksa madenin kendisinin fiyati mi?
  • for the record  (23.01.17 16:45:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.