[]

çatıdan inemeyen kedi

bir apartmanın çatısında 2 gündür miyavlayıp duran ordan inemeyen bir kedi var.

gittim binada oturanlara sordum, binanın kapıcısı yokmuş. yöneticiyle zar zor görüştüm "nasıl çıktıysa öyle insin onunla uğraşamam" dedi. nasıl çıkmış bilmiyorum ama inemiyor işte 2 gündür ordan diyince "o zaman ölsün bana ne" dedi.

hırsız damgası yeme pahasına gizlice çatıya çıktım. çatıya açılan kapağı açtım ki kedi ordan çıksın. hatta kokusuna gelsin diye oraya kruvasan (yanımda yiyecek olarak sadece o vardı) koydum. sabah baktım kedi hala çatıda. hatta gece boyu miyavlamaktan ve soğuktan sesi kısılmış garibimin.

itfaiyeyi aradım, ağaçta olsaydı gelirdik ama çatıdaysa gelmiyoruz. kaç sefer çatıdan kedi almaya gittiğimizde bizi görünce korkup geldikleri yerden geri kaçtılar. o yüzden çatıdan kediler için gelmiyoruz dediler. kedi korkumuş işte bir şekilde inemiyor ordan. ne dediysem olmaz dediler.

şimdi ben bu hayvancağızı ordan nasıl indirebilirim?

 
madem çatıya çıkabiliyorsun bi tane ödül maması ya da ıslak mama al yanında giderken. açtığın gibi gelir ona zaten. gelmese de onu kullanarak indirirsin büük ihtimalle.


  • aşksız prens  (23.01.17 15:18:07) 
kendisi inmezse uğraşmayın, siz ne yaparsanız yapın sizi görünce daha salak yerlere kaçıyorlar veya tutundukları yere daha sıkı tutunuyorlar. başınıza iş almayın çatıdan düşersiniz müşersiniz.


  • masa penisi  (23.01.17 15:21:47) 
çatıya bi daha çıkabilirsen yanında kedi maması olsun.

akut da kurtarmaya gelebiliyor, onlarla da iletişime geçmeyi deneyebilirsin.
  • orange coffee  (23.01.17 15:36:07) 
@aşksız prens, ked çok korkmuş, bi köşeye pısıyor kesinlikle gelmiyor.

@orange coffee, bulunduğum ilde akut yok ne yazık ki.
  • yemrem  (23.01.17 15:46:58) 
başında bekleme. ya da kediyi tutmaya çalışma. mamanın kapağını aç kokusunu alsın ya da görsün. bi kenara koy, biraz uzak dur. o yerken arkadan çatıyı kapat mesela.


  • aşksız prens  (24.01.17 04:48:48 ~ 04:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.