[]

sadece makarna ve tost yemek

merhaba,

1 aydır ana yemek olarak sadece makarna ve tost yiyorum. daha 1-2 ay böyle yapmayı planlıyorum. ölür müyüm?

akşam ve gece; makarna haşlayıp hazır bolonyez veya napoliten sos döküyorum, yanında kola.

öğlenleri ise günün ilk öğünü olarak tereyağlı-kaşarlı-sucuklu tost yiyorum.

başka hiçbir şey yemiyorum.

bunlar dışında sürekli kahve, bira/rakı ve sigara. (bu 3lü zaten kötü, o ayrı konu)

bir de epey su içiyorum.

hiç bıkmadan usanmadan bu şekilde devam edebilirim ama sağlık açısından çekincelerim var. 1-2 ay daha böyle götürsem ciddi sıkıntılar olur mu?



1-2 çeşit daha katsam iyi olur. ne yapabilirim? kolay yapılabilecek öneriniz var mı?
aralara elma muz gibi meyvalar sıkıştırmayı planlıyorum bundan sonrası için.

doğalgazım yok. ateşli bir alet de yok. elektrikli bir ocak-fırın var. muhtemelen 30-40 senelik çok eski bir alet. ocağa pek hakim değilim.

1 tavam 1 de tencerem var.


burada et oldukça ucuz.

tüm bunları gözönünde bulundurursak ne önerirsiniz? mevsim sebzeleri nelerdir?
sonuçta yapabileceğim diğer yemekler de et, hamur ve sebzeden oluşmayacak mı? yaptığım makarnada bu 3ü var zaten.

teşekkürler...

 
Kilo alırsın. Ölmezsin ama ben hazır çorbaya ekmek batırarak 2 hafta idare etmiştim. Keza mayonez marul ve yumurta ile yaptığım enfes bir fakir sandviçi vardı ki sorma,


  • gozu acik sevisen yahudi  (23.01.17 11:19:27) 
göt büyütürsün. sebzeli makarna tarifleri bul. bir de en azından sabah kahvaltıda yumurta yi.


  • zgrydn  (23.01.17 11:24:53) 
Bağırsakların çalışması için bolca kuru kayısı ve kuru erik yiyin.
Hazır bolonez ve napoliten sosta et ve sebze öğeleri bulmak zor, o yüzden haftada bir biraz eti sebzeyi tavada çevirip yeseniz güzel olur en azından.

  • whoosie  (23.01.17 11:37:17) 
çok kötü acilen değiştir yeme şeklini.


  • sizofren06  (23.01.17 11:42:29) 
Bolonez sosu kendin yapsana, daha lezzetli ve sağlıklı olur. Ayrıca sosun pişmesi makarnanın başlanmasından kısa sürüyor, 15 dkda hazır oluyor tüm yemek.


  • Haldamir  (23.01.17 11:51:45) 
yahu konserve yemek denen bir şey var. al bi fasulye pilaki taze fasulye falan bunlar 3.5 lira 400 gramı. konserve hamsi var 100 gramı 2 lira falan. ton balığı var vs. bir sürü şey var. kendine boşuna eziyet ediyorsun.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.01.17 11:57:42) 
Kabız olursun götün acır.


  • angelus  (23.01.17 12:13:51) 
Yapma. Glutensiz, düşük karbonhidratlı, bol ve kaliteli proteinli ve bol yeşil sebzeli doğal beslenmeyi tavsiye ediyorum.


  • qazaqwsx  (23.01.17 12:51:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.