[]

Rival de loop ürünleri kullananlar

Memnun musunuz? Normalde la roche posay'in urunlerini kullanıyorum ama aldığımdan beri cildime hiçbir fark olmadı ya da ben anlamadım. Bugün kuzenim öve öve bitiremedi rival de loop urunlerini. İçeriklerine baktım; genelde vegan, paraben vs de içermiyor ama kozmetik sonuçta.


Ne dersiniz alıp kullanayım mi? Yoksa la roche posay ile devam mı edeyim? Teşekkür ederim şimdiden herkese.

Not: cildim sivilceye meyilli, karma.

 
Açılın ben Rival De Loop fanıyım :)))

Şöyle ki Bobbi Brown'dan, La Roche Posay'e kadar gerek high end gerekse dermatolojik pek çok markanın cilt bakımını kullandım ama şu an Rival De Loop ürünlerine geçtim çoğunlukla.

Benim tavsiye edeceklerim ve cilt bakım rutinimi yazayım fikir olsun:

- Yüz yıkama ve makyaj çıkarma aşaması: Burada La rochhe posay'in toleraint gel mousse olan jelini kullanıyorum ve makyajımı fazlasıyla çıkarıyor. Ama Rival de loop'un hassas ciltler için olan misel suyu da çok güzel makyaj çıkarma için.

Sonrasında gündüz için yüzüm için; Rival de loop hydro booster jelini kullanıyorum.
4.bp.blogspot.com
Bunun içerisinde hyaluranik asit var böyle sanki yapış yapış gibi oluyor başta ama cildi çok güzel nemlendiriyor kesinlikle tavsiye ederim. Ben akabinde güneş kremi kullaniyorum.

Göz çevrem için önceden Bobbi Brown göz nemlendiricisi kullanırdım ama hydro booster serisinin göz jeli çok hoşuma gitti ve onu aldım. 10 tl filan zaten :D Onda da hyaluranik asit ve kafein var.

Gece için ise; yine hydro booster jeli yüzüme sürüp, Rival de Loop'un age performance gece kremini sürüyorum.

src.discounto.de

Bu kremi alırken çalışanlar 50 yaş üstü, size olmaz filan diye vermeseler de alakası yok. Pazarlama stratejisi biraz, ananeme alcam filan diye alabilirsin afsdadsd. İçerisinde c vitamini, e vitamini ve hayli fazla oranda antioksidanlar var, formülasyonu oldukça iyi. Ve yapısı çok kolay emilen cinsten. Tek dezavantajı pompalı ambalajda değil.

Göz çevresi için de yine bu serinin kremi var. Gece için yine hydro booster jelden sonra bu age performance serisinin göz kreminden sürüyorum.

beautyfreakbox.de


i.ebayimg.com

Onda da yüz kremi gibi c vitamini ve antioksidanlar var, yani aynı formülasyon dermolgica'da filan olsa 300 tl'ye satılır. İçerikleri cidden çok güzel. Ben bir de ekstradan la roche posay'ın redermic yeux retinollü göz kreminden kullanıyorum.

Bunun dışında ürün yorumlarında genelde yeşil çay özlü olan seri çok beğenilmiyor ama böyle bakım kapsülleri filan var. Mesela hydro kapsüllerden ben de almıştım, seyahate filan gidersen bu kapsülü al yanına yeter o kadar güzel nemlendiriyor ki.

Kısacası benim tavsiye edeceğim 2 seri var; Hydro booster ve age performance serisi. Ancak revital q10 serisi belki sende sivilcelenmeye filan neden olabilir ondan uzak dur bence. Kremleri de 10-20 tl filan zaten :D

Bu arada hydro ve hydro booster ürünleri farklı ona dikkat ^^

Rival de loop <3 ben

Edit: Bu arada en son La roche posay hyreane riche almıştım, hiç sivilce çıkarmayan cildimde cilt altı sivilcesi yaptı. İçerisindeki emoliyan oranı fazla olunca cilde ağır geliyormuş. Bırakınca hepsi geçti.
  • neferkitty  (22.01.17 23:32:00 ~ 16.02.17 13:47:52) 
Ahahahahha neferkitty, resmen ihtiyacım olan tüm bilgileri vermişsin. Gidip yarın alasım geldi. Çok teşekkür ederim :)

Söylediğin serilerden bakıp alayım o halde. Fiyatlar da baya uygun görünüyor zaten.
  • fraise  (22.01.17 23:39:51) 
Hepsini birden alma mesela once yuz urunlerini begenirsen goz cevresini de alirsin ama temizleme jelleri pek iyi degilmis o yuzden la roche posaye devam et bence. Rossmann'daki cogu urun bayagi guzel ben sampuan ve sac bakim urunlerinde de isana'ya gectim mesela silkon filan icermeyen cok temiz icerikli urunler hem de cok ucuzlar :)

Bu arada makyaj urunlerini hic denemedim sadece cilt bakim urunlerini denedim.
  • neferkitty  (22.01.17 23:46:57 ~ 23:55:58) 
Bir de sunu soyleyeyim bu hydro booster jel yani mavi olan basta sanki su gibi, hafif garip gelse de endise etmeyin. Hatta basta yapis yapis gibi oluyor sonra 1 dakika filan tamamen emiliyor hafif tabaka olusturuyor. Bu icerisindeki hyaluranik asitten dolayi ve cildin nemlenmesini o sagliyor. Uzerini baska bir kremle daha yumusatinca daha guzel oluyor. O yuzden denediginizde bu histen dolayi korkmayin ^^

Karmacilt diye bir yazar var, kendisi kimyager ve içerik bilgisi çok iyi. Ben de onun sayesinde keşfettim bunları :D
  • neferkitty  (23.01.17 00:20:19 ~ 00:45:09) 
Neferkitty <3

Ben de kullanıyorum ve memnunum. Birde şu linki bırakayım sivilce yapar mı içerikleri temiz mi çoğu ürün hakkında bilgi sahibi olursunuz.
cosdna.com
  • jazzabel  (23.01.17 00:21:52 ~ 00:22:25) 
Ben yüz kremini aldım gayet güzel memnunum


  • powerpufgirl  (23.01.17 02:09:07) 
cildin karmaysa yine rossmann da satılan isana young ürünlerine de bakabilirsin. yüz temizleme jeli ve nemlendiricisi favorim. içeriğinde salisik asit var. daha önce kullandığım jele 100 tl veriyordum, bu 10 tl civarı bişey :) ben de aynı şekilde süslüsözlük ten karmacilt in önerilerini okuyarak almıştım. çok memnunum.


  • olmaz  (23.01.17 12:22:51) 
Bu duyuruyu silmeyin nolur, seyahatteyim donunce alicam :)


  • kassiopeia  (29.01.17 22:16:37) 
ben de mobilden takipci olayim. cevap da vereyim sonra siliyor modlar.

rival de loop'un ürünlerini kullandım. çok memnunum. ve yan ve uygun fiyatlı ürün bulmak mesele çünkü turkiye'de.
  • balik kraker  (17.02.17 00:32:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.