[]

Sevgilinin Eski Sevgilisi

Sevgilinizin Eski Sevgilisini sorar mısınız? Yani onunla yaşadıklarına önem verir misiniz? Yoksa olan olmuş yaşanan yaşanmış artık sizinle, Sizi düşünüyor. Eskiyi bitirmiş. Hiç sorgulamamak mı gerekir.

Sizde durum nedir? Sorgular mısınız? yaş 30


 
Sevgilimin eski sevgililerini sorarim. Kim oldugunu bilmek isterim. Sonra yolda karsilasinca arkadasim diyerek kafalamasin beni :p

Onunla yasadiklarina onem vermem. Gecmise mazi derler. Fazla kurcalama bozarsin, sekli.

Edit: Ismini cismini bilmek isterim sadece. Onunla yasadiklarini bilmek istemem. (cevabim yanlis anlasilabilir gibi geldi)
  • yuzır  (22.01.17 21:52:07 ~ 22:54:06) 
Yaş ilerledikçe böyle şeylerin çok önemi kalmıyor. Eskiden sorduk da ne oldu sanki? Sürekli bi kavga nedeni, bi karşılaştırma.

ne ben soruyorum ne de sevgilim bana soruyor.
  • ufukcel  (22.01.17 22:25:11) 
Hayır ve bilinçli olarak kaçındığım bir durum bu. Öğrenmek isteyeceğim en son şeydir herhalde eski ilişkileri.


  • pike  (22.01.17 22:26:55) 
pike +1, özellikle asla sormam, çok anlatmaya kalkarsa anlatma da derim. hem merak etmem hem de gereği yok.


  • baba jo  (22.01.17 22:50:05) 
ben sorgulamıyorum artık, ne zaman sorgulasam vasat tipler olduğu ortaya çıkıyor adfaajdjs


  • istenmeyen evlat  (22.01.17 23:01:12) 
Ozellikle sormam ama muhabbet muhabbeti actikca bazen ufak da olsa konusu geciyor e haliyle hayatin icinden normal seyler bunlar bazen gulunup gecilen seyler oluyor. Kendisi gecmisindeki hicbir insan hakkinda olumsuz ve asagilayici tek bir sey konusmaz ve her daim saygilidir bu yonune de oldukca saygi duyarim.


  • neferkitty  (22.01.17 23:05:15) 
Umrumda olmaz. Ama sen bana bakma. Hayatta en kötü ne olabilir ki? En fazla ölürüz modunda yaşıyorum.

Umrunda olsun yani. Kimle birbirini emiklediği önemlidir aslında.
  • zirrealist  (22.01.17 23:13:03) 
Tam olarak yuzır+1

Kimdir bileyim, ben safımdır biraz, çevrede çok dönenip duruyorsa bileyim kimdir, nedir diye. Yoksa yaşadıkları geçmişte kalmış. Anlatmasını istemem, hatta lütfen anlatmasın.
  • SiyamkedisiZorro  (23.01.17 11:38:19) 
sorarim hatta liste halinde vermeli en basta herkes birbirine sonra sagdan soldan cikmasinlar


  • tiredpanda  (23.01.17 22:13:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.