[]

hamamböceği klozetten çıkar mı?

evde tıkamadık yer bırakmıyorum da bu hayvanlar klozet içinden çıkar gelir mi?

eğer evetse, ona çözüm ne? ne yapacağım ben?


 
Gidere vs domestos dökün ve Raid Hamam böceği yemi alıyorsunuz, kenara köşeye koyuyorsunuz. 2-3 gün sonra artık hiç görmezsiniz. Eğer ilacı koyduğunuz dönemde görürseniz öldürmeyin yuvasına gitmesini bekleyin. Diğerlerini de öldürüyor böylece. ( çok cani geldi anlatınca ama 3 gün banyoya giremediğimizi biliyorum. o nedenle mecburen ...


  • i am a legal alien  (22.01.17 21:14:03) 
evet çıkar.taş gibi ağır bir şeye poşet geçirip içine koy. delik iyice kapansın yanları boş kalmasın.


  • uyusam iyi olur  (22.01.17 21:16:22 ~ 21:23:45) 
Evi tamamen ilaçlamadan zor.


  • phoenixboy  (22.01.17 21:18:15) 
apartman yönetimine söyleyin. Apartmanı şirkete ilaçlattırın. Hamam böcekleri market ilaçlarıyla veya sağı solu tıkayarak azalmaz.

siz tıkarsanız bir yıl sonra daha fazla sayıda apartmana yayılır.

Firma ilaçlayınca anlarsınız dediğimi yerlere basılmayacak kadar çok hamam böceği çıkmıştı. biz sağda solda 1-2 görürdük.
  • isminivermekistemeyensuser  (22.01.17 21:53:39) 
  • azizakin  (22.01.17 22:08:52) 
Bayer-k othrine sc50 hamam böcekleri üzerinde cok etkili değilmiş ama diğer tüm ev haşereleri konusunda cok faydalı. Böceklerle ilgili sorun varsa evinizde bu ürünü tavsiye ederim.

Ancak hamam böceği için yine bayer'in ürettiği jel ilaçlar var. Şırınga içerisinde satılıyor internetten bulup temin edebilirsiniz. Bu ikisini beraber kullanırsanız sorun çözülecektir diye düşünüyorum.
  • md11  (22.01.17 23:17:07) 
Ben 2 tane görmüştüm bi hafta içinde ve Raid koydum evin 3 yerine bi daha görmedim hiç, 2 yıl geçti. Arkadaşlar haklı olabilirler ancak. İlaçlatmak için bütçem yoktu o ara sorunu çözmüştü.


  • i am a legal alien  (23.01.17 01:20:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.