[]

yemekten sonra gelen tatlı istegi

normalde canım istemezdi fakat iki gündür tatlı tatlı diye ölüyorum, bakınıp duruyorum etrafa, doysam bile tatlı yemeden rahat etmiyorum, yiyince de tamam diyorum şimdi oldu, oturuyorum rahatıma erdiğim icin. sizde böyle bişey oluyor mu, nasıl önüne geçebilirizP yaklaşan regl ile alakası olabilir mi?




 
Ben yıllardır böyleydim. Günde 4-5 kez tatlı bir şeyler yiyordum sanırım. 40 gün falan önce bir anda kesmeye karar verdim. O günden beri de hiç tatlı sürmedim ağzıma. Şimdi en ufak bir parça yersem orda durmayıp eskisi gibi devamının geleceğini bildiğim için kendime engel oluyorum. Anca böyle bir anda kesince önüne geçebildim yani. Ama senin dönemsel bir şey olduğuna göre reglle alakalı olabilir gerçekten.


  • ms brownstone  (22.01.17 19:14:55) 
yemekten sonra tatli yeme istegi cogu insanda oluyor ya. regl isini bilemedim, su ana kadar hic olmadim.


  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (22.01.17 19:25:44) 
Regl dönemiyle ilgili olabilir eğer o durumla bağlantılıysa az bile diyebilirim.

Bende özellikle öğle yemeğinin ardından çay içme durumu var son zamanlarda birden çıktı ortaya son 1 aydır. Yemeğimi yedikten hemen sonra çay isteği oluyor bünyede ilginç bir şekilde.

Tatlı sürekli ister mani olamıyorum.
  • mutekebbir  (22.01.17 20:05:25) 
regl ile alakası yok bence çünkü bunu sorabiliyorsan ya daha önce regl olmadın ya da bu dönemleri tatlı isteği olmadan geçiriyorsun ve şu an olan durum farklı bir şey.
mesela ben "regl ile alakası olabilir mi" diye düşünmem çünkü o zamanlarda sadece tatlı tüketiyorum.

  • pamuk helvalar cebe  (22.01.17 20:34:05) 
Bende de var bu akşam yemeklerinde. Yemekten sonra tatli bi şey yemezsem doymuyorum resmen. Regl olayini bilemiycem benle alakasi olmadığı icin :/


  • nundu  (22.01.17 20:37:49) 
çare tarçınlı yoğurt: i.hizliresim.com


  • halitkin  (22.01.17 21:31:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.