[]

İhraç fazlası dükkanı

Selam,

Malum giyim aşırı pahalandı ve ben bi kazağa 150 tl veremiyorum. Gecen uskudarda bi ihraç fazlasi satan dukkana girdim işime yaramicak bisürü şeyin arasından 3 tane taş gibi kazak buldum 100 tl verdim çıktım. Bu şekilde ihraç fazlasi ya da defolu falan ürünlerin ucuza satildigi dükkan var mı bildiğiniz? Kapüşonlu spor şeylere filan ihtiyacım var şimdi mesela.


 
muhtemelen biliyorsunuzdur ama terkos pasajı. 15 liraya kapşonlu polar aldım daha yeni.


  • pide  (22.01.17 18:18:28) 
anadolu yakasında optimum avm var. mağazaların tümü outlet.


  • orpheus  (22.01.17 19:33:54) 
acıbadem telekom'un yanında ali butik. üst kat kadın giyim, alt kat erkek.
çok güzel ürünler getiriyor, hem ucuz hem de bazen üzerine bir de yüzde 50 yapıyor.
oradan ilk kez alışverişim 2014 sonuydu, 3-5 Tl'ye bir etek almıştım, etek hala mis gibi ve şık, sapasağlam duruyor. ayrıca cos marka bir pantolon almıştım, seri sonu falan bile değildi, sezon malıydı, 30 tl'den fazla değildi.
  • cedilla  (22.01.17 20:06:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.